Electronic Arts, Battlefield ve Sims oyuncu sayısını açıkladı

Hürkan Çalışkan 9.05.2018 - 17:51
Electronic Arts’ta keyifler yerinde.

Electronic Arts ‘ın açıklamasına göre Battlefield 54 milyondan fazla oyuncu sayısına sahipken, Sims ise 80 milyon kişiye ulaşmış görünüyor.

2018, Electronic Arts için büyüme ve dönüşüm yılı oldu

Yayıncının açıklamasına göre, Battlefield topluluğu tüm platformlarda oynayan oyuncu sayısı olarak 54 milyonu geçerken, Sims topluluğu ise 2018 mali yılında PC ve mobil platformlarında 80 milyon oyuncu sayısına ulaşmış gözüküyor.

EA CEO’su Andrew Wilson, 2018 mali yılının, FIFA, Battlefield ve Sims gibi önde gelen serilerin daha fazla platform ve daha fazla coğrafya üzerinde oyunculara ulaştıkça, bunun Electronic Arts açısından güçlü bir büyüme ve dönüşüm yılı olduğunu belirtti. Önümüzdeki yıl oyun dünyasını yeni sürprizler, deneyimler ve yeni IP ile daha fazla rekabet ortamı oluşturarak ve endüstri liderliği adına çeşitli abonelik programları ile genişleteceklerini dile getirdi. Küresel toplulukların ilgisini çekmenin ve eğlendirmenin heyecan verici olduğunu da sözlerine ekledi.

Şirketin Genel ve Mali İşler müdürü Blake Jorgensen ise,  bu yılın Electronic Arts adına başka bir rekor yılı olduğunu, şirketin dönüşümü ile başarının da geliştiğini ve oyuncular ile iletişimlerinin arttığını ifade etti. Oyuncuların favori oyunlarında derinlik ve daha fazla içerik istediklerini, bu durumun ise şirketin daha istikrarlı hale gelmesine katkı sağladığını belirtti.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2018 13:52
Çocukluğumdan beri oynarım Sims'i. Her seferinde daha da keyifli hale geldi oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield ve Sims oynayan oyuncu sayısı oldukça yüksek
İlginizi Çekebilir