Battlefield V'te gerçekte olamayan kozmetik ürünler görmeyeceğiz

Ahmet Özçilingir 2.07.2018 - 15:28
Dice'tan yeni açıklamalar geldi

EA, Battlefield V ile birlikte ücretli satılan, harita içeriklerine son verme kararı aldığını açıklamıştı. Battlefield 5'in çıkışını takiben çıkacak yeni haritalara tüm oyuncular ücretsiz bir şekilde erişebilecekler. Ea tarafından gelen açıklamaya göre oyunda kozmetik ürünler gerçek para ile satılacak. Ancak bu konuda da oyuncuların kafasına, oyundaki kozmetiklerin nasıl olacağı, oyunun atmosferini bozabilecek, sıradışı kozmetik ürün seçenekleri olup olmayacağı ile ilgili sorular yer alıyordu. Dice yapımcısı Andreas Morrel PC Gamer dergisi ile yaptığı özel röportajda bu konuya değindi.

Battlefield V'te sıra dışı ürünler göremeyeceğiz

Dice yapımcısı Andreas Morrel Battlefield 5'te yer alacak olan kozmetik ürünler ile ilgili bir açıklama yaptı. Andreas Morrel; döneme uymayan hiç bir kozmetik ürünün oyuna eklenmeyeceğini belirtti. Battlefield 5'in steam punk bir evren olmadığını, ancak bir şey o dönemde kullanılmışsa, kozmetik ya da eşya olarak oyuna eklenebileceğini belirtti. Morrel, oyuna eklenecek kılıç veya benzeri yakın dövüş silahlarının gerçekte savaşta kullanılan silahlardan seçildiğini belirterek tarihi gerçekliğin dışına çıkmayacaklarını belirtmiş. Tabii tarihte protez kolla savaşan kadın savaşçılar var mıydı bu kısım hala soru işareti.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 18:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
etemelkuran
etemelkuran 2.07.2018 15:42
COD WW2'de var , modern warfare remasteredda da vardı. Silahları tarihsel formlarından uzaklaştıran formlar ve tarihsel varyasyonları. Çok hoştu. Sonuçta oyun olacak bana kalırsa olumlu değil olumsuz bir gelişme.
Kimse simulasyon olmasını istemez, çünkü elimizde bar hafif makinalıyla koşamamak, mg42 taşıyamamak vesaire kötü olurdu.
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2018 18:43
Açıkçası bende BF evrenine yakıştıramıyorum, böyle pembe, renk renk, ilginç ilginç şeyler. Cod'a gidiyor ama BF'ye yok kalsın böyle iyi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield V'te gerçekte olamayan kozmetik ürünler görmeyeceğiz
İlginizi Çekebilir