Battlefield'in resmi sitesi de Türkçe oldu

Ersin Kılıç 8.05.2016 - 13:24
Güzel haberler gelmeye devam ediyor
Cuma günü gerçekleşen duyurusu ile oyun sektörünü adetaetkisi altına alan Battlefield 1 için sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. İtalya sahilleri, Arabistan çölleri ve Fransa gibi mekanlarda geçecek olan oyunun Türkçe altyazı ile çıkacağını biliyoruz. İşte bu bağlamda Türkçe içeriklere desteğin devam ettiğini de görüyoruz.

Resmi Facebook hesabından Türkçe içerik yayınlarına bir süredir devam eden Battlefield'ın resmi sitesi de bugün itibari ile tamamen Türkçe oldu. Oyunun burada yayınlanan bilgileri ve Insider kayıt aşamasının tamamen Türkçe olduğunu görüyoruz.

Oyunun resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz. Battlefield 1'in 21 Ekim'de PC, Xbox One ve PS4'e çıkış yapacağını da hatırlatalım.

Battlefield'in resmi sitesi de Türkçe oldu
Yorumlar 38
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 04:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
ultrAslan
ultrAslan 8.05.2016 17:29
Biz bazıları gibi aşağılık kompleksimizden ülkemizin dilini kullanan bir oyuna bile fanboyluk sokmayız. Bazıları Sony'ciler diye mesaj atmış. Biz buna üzülmeyiz aksine çok fazla seviniriz. Çünkü o mallar bilmez ki sony'ciler de aynı oyunu senelerce ingilizce oynadı ve artık türkçe oynayabilecek. Şurada bile tartışna ortamı çıkarmaya çalışıyorlar ya açıyorum bu insanlara ;)
ultrAslan
ultrAslan 10.05.2016 09:58
MK Okuru, 09.05.2016 22:11 
Çok teşekkür ederim abi. Ama bizimde yeri geldiğinde mantıksız şeyler söylediğimiz oluyor. Hepimiz insanız neticede hata yapabiliyoruz. Ama ben hata yaparsam veya bir yerde atladığım bir mevzu varsa ve bu bana gösterilirse ben bunu görürüm ve düzeltirim. Ama bazı insanlar gururuna mı yediremiyor kendisini kusursuz mu görüyor bilmiyorum ama bu erdemi gösteremiyor. Neyse sen de beni tanımışsın o yeter ;)
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2016 22:11
ultrAslan, niye uğraşıyorsun ki bu kişilerle ? "SONY'ciler! :) " diye mesaj atmış birinden ne bekliyorsun ? Cevap bile yazmamak lazım. İllede tartışma ortamı. Kusura bakmayın ama, adam eğer hakaret ediyorsa haklıda ediyor. Ben her zaman görüyorum, mantıksız da konuşuyor bazen ama bu yorumu mantıklı.
ultrAslan
ultrAslan 9.05.2016 20:56
Aynen ya ben ergen yorumlarımla mutlu olayım. Sende girme zaten bu siteye. Biz de rahat ederiz hem. Hem sen de ergen yorum görmemiş olursun herkes mutlu olur. Bu iyiliği yapar mısın bize?
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2016 18:06
Merlin zaten yayınlamıyorsun ama artık kim görürse. Bu ultrAslan nickli insan her yorumunda hakaret ediyor ve bu sizin hiç umrunuzda değil. Acaba Emin sen misin bu? Aynı şekilde hakaret içeren yorum olduğunu ne zaman yazsam benim mesajım yayınlanmıyor ergen yorumlarınla sana mutluluklar
ultrAslan
ultrAslan 9.05.2016 16:49
Kusura bakma yamandın abicim. Kabul et veya etme. 2. Olarak iyiye iyi kötüye kòtü diyebilseydin seninle tartışmazdım. Çünkü sen de bir insansın kusursuz değilsin ve yanlış yaptın bu da gayet doğal bunu sana belirttim ama hala düzeltemiyorsun. Bu da ayrı bir ironi. Ortada bana doğru veya yanlış bir şey de yok. Ben sana şu konu da hatalısın diyorsam eğer bu bana göre olduğu için değil. Bak ben sana bunları 1 milyon kere anlattım. Anlamamakta ısrar ediyorsun. Sonra ağzı bozuk oluyorum.
warehouseman
warehouseman 9.05.2016 14:27
Yamanmak mı?
Knedi kendime gayet iyi yetebiliyorum,kimsenin desteğine ihtiyacım yok.Sadece benimle aynı olan düşüncelerini onayladım o kadar.Ve hala aynı fkirdeyim,ayrıca aydinnesty ile beni aynı kişi zannedenler gerçekten iyimisiniz siz?
İyiye iyi kötüye kötü birader,bizde böyle.Benim doğrum sana yanlıuş gelebilir o ayrı mevzu,kimisi bardağa boş tarfından kimisi ise dolu tarafından bakar.

Seramoni Fısıltısı
ultrAslan
ultrAslan 9.05.2016 13:06
Ben senin yazdığın sony'ciler kelimesinden; bakın işte artık türkçe oyun keyfi size özel değil ve artık bizde oynayabileceğiz... Sende gayet güzel biliyorsun ki bu amaçla yazdın. Aksini söylemen de biraz komik durur. Inkar edilecek bir durum yok gibi çünkü. Ayrıca bak ben derdimi güzelce anlattım. Bu sitenin 1 numaralı troll'ü ne yamanma çabaların ondan destek almaların sana yakışmıyor. Sebeplerini de anlattım. Artık anladığını varsayıyorum. Güzele güzel kötüye kötü demeyi biliyorsan ya ben şurda yanlış demişim gerçekten de diyebilmen gerekiyor. Bu da bir erdemdir..
warehouseman
warehouseman 9.05.2016 12:23
Beni tehdit ettiğin gibi bi yorumum mu var,benmi yanlış anladım.Seninle ilgili çok can sıkıcı bi durumum olsa niye alenen ortaya yazarım.Sitenin üyelere mesaj atma bölümü var,ordan yazarım.
Yerilecek bişey varsa yererim,övülecek bişey varsa överim.Gayet basit,düz mantık.Bunun nesini anlamadın merak ediyorum.Şunuda belirteyim yanlış anlama,ben PS4 konsolunu övmüyorum o konuda fikrim hiç değişmedi.Benim takdir ettiğim bi Uncharted,bi God of War,bi Red dead,biThe Last of Us.İyi olanı iyi diyeceksin,kötü olana kötü diyeceksin.PS4 olmadı,bunu kabul edin bence.Ve yorumlarını yazarken daha seçici ol,güzel kelimeler kullan.Yakışmıyor hiç o kullandığın kelimeler,sen kullandıkça bizide aynı şekilde kaba kelimeler kullanmaya tahrik etmekten başka bir işe yaramıyor.
SONY her zaman en sevdiğim ve takdir ettiğim firma olmuştur oyun dünyasında.Özellikle Türkçe desteği için bende yeri çok ayrıdır,sen yazdığım SONY'cilerden ne anladın onu bilemem.
ultrAslan
ultrAslan 9.05.2016 11:30
Hey sakin ol. Ben her saçma sapan yorumunun altında bitmeye devam edeceğim. Her mantıksız yorumunun altında bunun neden böyle olduğunu söylemeye de devam edeceğim. Seni hiç bir zaman da tehdit etmedim ve etmem de. Ha buna rağmen seninle gerçek hayatta karşılaşmaktan da çekindiğimi falan düşünüyorsan çok yanılıyorsun. Şunu da eklemek istiyorum Şu oyun sitesinde Aydinnesty denen bir adam var. Çok değil bundan 1 sene öncesini kastediyorum bak. Bu adamın attığı her yorum ps4 kullanıcılarına hakaret niteliğindeydi. Sürekli ps4 kullanıcılarına laf sokmaya falan çalışıyordu. Bir gün dayanamadım artık bu gereksiz adama bende uydum. Ama ben xbox one kullananlara hiç bir zaman hakaret etmedim veya küçük görmedim. Siteyi takip ediyorsan bilirsin ben xbox one konsolunun da yer zaman iyi olduğunu, ps4'ün her ne kadar kanaatimce daha iyi olduğunu da düşünsem xbox one'ın da son zamanlardaki politikasının iyi olduğunu hep ama hep belirttim. Ama bizim ergen mi çocuk mu bilmiyorum artık her ps4 ile ilgili kötü haberin altına hala bu davranışlarını devam ettirdi. Bak bu sitede sana bir kaç kullanıcı söyleyeyim; derinfrekans, kots, portakallılahmacun, ömervlc, spiderh (artık göremiyorum ama bundan 2 sene öncesinde gayet kaliteli oyun sohbetlerimiz olurdu oyun haberlerinin altında. Ve daha şu an aklıma gelmeyen bir kaç kişi daha. Bu adamlar dünkü çocuk değil. Hepsine sor bu aydinnesty nasıl bir adam diye. Hepsi sana onun ne halt olduğunu anlatır. Bak ben seni ciddiye alıyorum, yorumlarını da ciddiye alıyorum fakat şu aydinnesty denen fanboy veletin bana olumsuz yorumlarını nasıl tasvip edip arkasında durabiliyorsun hiç bir anlam veremiyorum. Biz senin görüşlerine saygı duyarken senin bu adamın arkasında durman tüm sana karşı olan ciddiyetimin kaybolmasına neden oluyor. Bu adamın desteğine mi ihtiyacın var senin? Ayrıca bak allah peygamber aşkına sana bir kaç şey soracağım bana samimi cevap ver; "şu aşağıya sony'ciler koyup" gülücük atman hoş mu? Biz seni ciddiye alıyoruz derken şöyle ergen ergen hareketler hoş mu? Amacın ne bunu yazarken. Birisinin sana gelip bu yorumuna gülmesi veya onaylaması mı? Eline geçti yani. Bu yaptığın bir defa direk ortamı germek hiç kusura bakma. Yazdığın şeyin açıklaması yok. Ayrıca uncharted 4 incelemesinin altında sana yaptığın adaletsizliği taraflılığı ısrarla belirtiyorum ama sen ısrarla görmezden geliyorsun. Sana 3 defa güzelce uzun uzun açıklamama rağmen hala anlamıyorsun. Sana ne dememi bekliyordun. 3 defa da anlamadın. Kusura bakma biz de insanız ve uzun uzun yazdığımız şeyleri hala anlamayan birisi olunca önümüzde, onca emeğin boşa gitmesi hoş değil... Sana daha anlatırım da artık yoruldum abi. Sen beni artık anlamışsındır. Beni tanıyan tanır. Seviye 5 olmuşum. Artık bir ağırlığımız olsun;)
warehouseman
warehouseman 8.05.2016 20:56
UltrA sen benim her yorumumun altında mantar gibi bitmek zorundamısın.Bu kadarmı işsizsin sen birader,niye üstüne alındın.Yaranmı var canım,yırtık dondan çıkar gibi çıkıyorsun benim her nesajımın altında.Ve ağzını topla,unutma dünya küçük.O mal senle bi gün bi yerde karşılaşabilor.
MK ekibi sizinde artık kulaklarınızı çınlatmaya başlayacağım bu gidişle.Adamın nerdeyse her cümlesinde hakaret var,bi inceleyin kardeşim şu yorumları.Gerekirse ban sistemini kurun sitede,ağzı olan konuşmasın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2016 21:03
Mass effect andromedayı da yapsalar bari
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2016 20:31
yalnız andromeda türkçe çıkarsa hiç acımam 200 lira bile olsa direk alırım
BladesTR
BladesTR 9.05.2016 00:28
O biraz zor..Oyun RPG oyunu unutmayalım..Konuşmalar çok fazla.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2016 19:22
Arapları katledelim onda sıkıntı yokta Azerbaycan Türkü katletmedik hiçbir oyunda.(bf4 te ruslar vardı)
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2016 09:55
Milliyetçilik öğesi altında, sözde milliyetçilik yapmayın güzel kardeşim! Bu bir oyun, sadece tarihte yaşananları canlandırıyor. Bu mantıkla Türklerin olduğu tarihi filmleride izlemeyin! Aynı şeyleri, AC2:Revelations duyurulduğu zamanda yaptınız. Ama gidip çatır çutur oynadınız. Oyun bu oyun,neymiş?
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2016 09:49
herif türk düşmanı anlamadın mı. Senin benim gibi değil yani
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2016 23:17
kardeş kimseyi katletmiyosun bunlar piksellerden grafiklerden oluşan sanal bi gerçeklik. anladın?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2016 09:08
Yil olmuş 2016 grafikler onemli degil diyenler var ha boş içerik istiyorsaniz çöp of duty sizi bekliyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2016 23:46
Aral sende şimdi millete hava atarsın birde utanmadan. Oyun türkçe oynayın satın alın. Oyun türkçe oldu diye. Fiyatını 500 tl yaparsınız.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield'in resmi sitesi de Türkçe oldu
İlginizi Çekebilir