Battlefleet Gothic: Armada 2'nin oynanış videosu yayımlandı

Korhan ONUK 27.11.2018 - 10:36
Stratejik savaşları görme imkanına eriştik.

Focus Home Interactive'in gerçek zamanlı strateji oyunu Battlefleet Gothic: Armada, 2016 yılında bizlerle buluşmuştu. Strateji severler ile Warhammer evrenini birleştiren oyun kendine has bir kitle oluşturmuştu. Yapımcı firma önümüzdeki yılın ilk ayında çıkacak olan Battlefleet Gothic: Armada 2 için bir oynanış videosu yayımladı. 

Battlefleet Gothic: Armada 2'nin stratejik savaşları çok daha epik olacak. 

Battlefleet Gothic: Armada 2, 2019 yılının Ocak ayında bizlerle olacak. Çıkışına iki ay gibi kısa bir süre kalmış olan oyundan şimdiye kadar bir oynanış videosu görmemiştik. 26 Kasım 2018 tarihinde yayımlanan video bize oyunun epik savaşlarını gösteriyor.

Battlefleet Gothic: Armada 2'de on iki farklı ırktan birini seçebileceğiz. Her bir ırkın gemileri (İmparatorluğun savaş gemileri epik, Asuryani'nin gemileri kemik şekilli, Tyranidlerin gemileri yaratık şeklinde) ve stratejileri farklı olacağı gibi, gizlenme yetenekleri de eşsiz olacak. Bazıları mutlak görünmezlik kullanırken, bazıları çevresindeki cisimleri avantajına kullanacak, bazıları kamufle olacak. 

Oyundaki birimlerin tamamının hareket etme şekilleri de kendine özgü olacak. Bu da savaşlarda kilit bir rol oynayacak. Hangi birimin, nasıl çalıştığını bilirseniz savaşlarda başarıya daha rahat ulaşacaksınız. 

Battlefleet Gothic: Armada 2'ya ön sipariş verdiğiniz taktirde 5 Aralık 2018 tarihinde başlayacak olan betasına katılabilirsiniz. Sizler Battlefleet Gothic: Armada 2 için heyecanlı mısınız? Strateji severlerin oyun bulmakta zorlandığı şu dönemde başarılı olabilecek mi?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefleet Gothic: Armada 2'nin oynanış videosu yayımlandı
İlginizi Çekebilir