BattleHack’in durakları arasına Türkiye de katıldı

Merlinin Kazanı 31.03.2014 - 16:41
100 bin dolar kim istemez ki?
Dünyanın dört bir yanından geliştiricilerin yeteneklerini sergiledikleri BattleHack’in durakları arasına Türkiye de katıldı. 2013’te ilki gerçekleştirilen, dünyanın dört bir yanından 2000’den fazla geliştiricinin katıldığı BattleHack, geçen seneki başarısının ardından bu yıl da düzenleniyor. Tel Aviv, Miami, San Francisco, Toronto, Berlin, Chicago, Varşova ve Boston gibi şehirlerle birlikte düzenlenecek BattleHack İstanbul, boğazın ev sahipliği yapacağı ilk developer (geliştirici) odaklı etkinlik olacak.

Dünyanın en büyük “geliştirici” odaklı organizasyonlarından biri olan BattleHack’te geliştiriciler, PayPal API ya da Braintree ve Venmo SDK kullanarak, yerel veya global bir probleme çözüm olacaklarını düşündükleri bir uygulama geliştirerek, yaratıcılıklarıyla insanın aklını başından alacak kodlamaları ortaya koyuyorlar. Üstelik BattleHack’e katılımda hem konu sınırlaması hem de ücret yok.

Dördüncü raundu 26-27 Nisan tarihleri arasında Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenecek BattleHack İstanbul’un birincileri, Viking baltası ve Amerika seyahatine hak kazanarak "Türkiye’nin En İyi Geliştiricisi" ünvanıyla ABD-Kaliforniya-San Jose’deki büyük finale katılacak. Burada tüm ülkelerin finalistleri 100 bin dolarlık büyük ödül için mücadele ederken, ikincilik ödülü PS4, üçüncülük ödülü ise 100 dolar değerinde sürpriz bir ödül olacak.

BattleHack’in durakları arasına Türkiye de katıldı
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 12:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
BattleHack’in durakları arasına Türkiye de katıldı
İlginizi Çekebilir