Battlezone Gold Edition, Steam üzerinde erişilebilir oldu

Hürkan Çalışkan 2.05.2018 - 15:17
Savaş sevenler toplansın.

Rebellion tarafından geliştirilen ve bir zamanlar dünyayı kasıp kavuran Battlezone, şimdi Battlezone Gold Edition sürümü ile Steam üzerinde erişilebilir oldu. Bölgeler arasında gerçekleşen savaşları sevenler için Battlezone Gold Edition hayalleri gerçekleştiriyor. Oyun orijinal olarak 2016 yılında PSVR ve geçtiğimiz sene de PC için klasik versiyon olarak piyasaya sürmüştü. Oyuna bir yıldan daha fazla süre sonra, eklemeler yapılarak Battlezone Gold Edition olarak yeniden lanse ediliyor.

Battlezone sahibi olan, Gold Edition sürümüne de sahip oluyor

Battlezone Gold Edition, piyasaya sürülen ilk versiyonundan sonra gelen tüm ek içerikleri bünyesinde barındırıyor. Üstelik Battlezone sahibi olan herkes otomatik olarak Battlezone Gold Edition sahibi de oluyor. Oyunun en can alıcı kısımlarından biri de, 1 - 4 oyuncu seçeneği ile arkadaşlarınızla oynayabilmenin yanı sıra, ister VR seçeneğini kullanarak ve isterseniz de normal olarak oynama seçeneğini oyunculara sunması oluyor.

Son olarak Steam üzerinde  57,00TL ile satın alınabilen oyun, 8 Mayıs’a kadar geçerli olacak %10 indirim ile 51,30 TL’ye elde edilebiliyor. Oyunun duyuru videosu ise aşağıda yer alıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 11:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlezone Gold Edition, VR deneyimi ile şu anda erişilebilir
İlginizi Çekebilir