Guardians of the Galaxy 3'te James Gunn senaryosu kullanılacak

Ersin Kılıç 9.08.2018 - 13:16
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..

Biz Avengers 4'ü bekleyeduralım, Marvel Sinematik Evreni hala James Gunn'ın kovulmasının yankılarını yaşıyor. hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde bir haber yapmış ve Guardians of the Galaxy filmlerinde Drax the Destroyer'a hayat veren Dave Bautista'nın Marvel ile inatlaşmasından bahsetmiştik. James Gunn'ın kovulması ve ilgili mesajlar ile ilgili konuşan Bautista, "Hiç kimse tabi ki atılan bu mesajları savunmuyor fakat olay iyi bir adamı karalama kampanyasına dönüşmüş durumda. Olaydan sonra Chris Pratt ile konuştum ki kendisi biraz tutucudur ve dua edip düşünmek için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Ben ise 's...rim böyle işi, bu bir saçmalık. James tanıdığım en kibar ve saygılı insan' modundaydım. Şimdi ise Marvel, onun senaryosunu kullanmaz ise beni kontratımdan ve bu projeden almalarını isteyeceğim" sözlerini sarf etmişti. Anlaşılan bu inatlaşmanın galini Bautista oldu.

Guardians of the Galaxy 3'te James Gunn senaryosu kullanılacak

The Hollywood Reporter'ın haberine göre Marvel, yapım aşamasında olan Guardians of the Galaxy 3 filminde James Gunn'ın yazmış olduğu senaryoyu kullanılacak. Senaryonun değişme ihtimali ile ilgili gelen haberlerde serinin hayranları, filmin tonunun bozulacağı korkusunu yaşamışlardı. Anlaşılan Marvel, Gunn ile yollarını ayırmış olsa da yönetmenin hayat verdiği atmosferi korumakta kararlı. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2018 01:25
Bautista ile alakası yok sırf üclemenin ilk 2 filmini yönetti diye son filme yazdığı senaryoyu kullandılar. Bütünlük acısından gerekliydi yani. James Gunn'ın haklı olduğunu falan düşündükleri yok. Bautista ile alakası hic yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.08.2018 14:58
Onun senaryosunu kullanması yollarını ayırmadığı anlamına geliyor. Filmde James Gunn adı yine geçecek. Yönetmen ve senarist olarak değil sadece senarist olarak. Bu durumda Disney, bu saçma kovma eylemini boşuna yapmış olacak. Demem o ki akıl akıl, Disney'in peşine takıl. Kovmayın ya şu adamı.
oXelight
oXelight 10.08.2018 16:44
Kısaca tepki yememek için kovmuş gibi göründü. Arka planda bağlantı devam ediyor :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bautista ve Marvel inatlaşmasını Bautista kazanmışa benziyor
İlginizi Çekebilir