Bayonetta 2 Geliyor Mu, Gelmiyor Mu?

Batuhan Kavruk 2.05.2012 - 01:35
Söylentiler yalanlandı, ama aslında doğru
Bayonetta 2 için çıkan dedikoduları hatırlıyoruz. Oyun için çıkan sayısız "Paint Terk" resimlerini, ya da söylenti adı altında çıkan videoyuda hatırlıyoruz. Bunların söylenti olduğunu biliyor olsakta, oyunun adını duymak bile başımızı gökyüzüne doğru çevirip, ufka efkarlı bir bakış atmamızı sağlamıştı.

Oyunun direktörü Hideki Kamiya, bu konuya bayağı sinirlenmişe benziyor. Bayonetta 2 için oyuncuların endişelenmemelerini ve haftaya çıkacak olan haftalık oyun dergilerine bir göz atmaları gerektiğini Twitter'da paylaşan Kamiya, oyunun hala ön yapımda olduğunu da vurguladı. Atsushi Inaba ise "Konu hakkında ki bütün söylentiler kulağımız geldi değil mi? Peki ya siz ne düşünüyorsunuz çocuklar? İptal edilmiş olması çok kötü öyle değil mi?" şeklinde bir Tweet atarak işi daha çok kızıştırdı ve gerçekten daha karmaşık hale getirdi.

Resmen Bayonetta için Twitter'da bir atışma yaşanmış bulunmakta. İşte Inaba'nın bu Tweet'inden sonra Kamiya: "Açıklanmamış bir oyun, nasıl iptal edilebilir? Yani biliyorum ki Bayonetta 2 PG ofisinde ve siz oyuncuların akıllarında güvenli bir yerde." yorumunu yaptı.

Bayonetta 2 Geliyor Mu, Gelmiyor Mu?
Sonuç olarak, burada neler dönüyor bilmiyoruz ama Bayonetta bu yorumları görürse gerçekten çok sinirleneceğe benziyor. Tanrı Kamiya ve Inaba'yı korusun.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 21:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bayonetta 2 Geliyor Mu, Gelmiyor Mu?
İlginizi Çekebilir