Bayonetta oyunu PS4 ve Xbox One için listelendi

Furkan Güler 11.09.2017 - 10:24
Bayonetta geri geliyor!
Yedinci konsol jenerasyonunun en başarılı oyunlarından bir tanesi olan Bayonetta, yeni nesil konsollar için geri dönebilir. Platinum Games'in güzide serisinin ilk oyunu, çıktığı dönemde akıcı savaş mekanikleri veya karakter çizimleri sayesinde hem oyun basınından, hem de oyunculardan tam puan almayı başarmıştı. İngiltere menşeili bir e - ticaret sitesi tarafından listelenen oyunun yanında Platinum Games'in diğer bir oyunu olan Vanquish de verilecek gibi gözüküyor. İki oyunu bir paketta toplayan Platinum Games, eğer bu listelemeyi doğru çıkarırsa oyuncuları oldukça heyecanlandırabilir.

Şahsen hack 'n slash oyunlarının atası sayılan Devil May Cry'dan daha başarılı bulduğum Bayonetta'yı yeni nesil konsollarda tekrar oynamak için satın alabilirim. Akıcı oynanış mekaniklerinin tadını oyuncunun damağında bırakan Bayonetta, hatırlayacağınız üzere geride bıraktığımız aylarda PC için de çıkmıştı.

Bayonetta oyunu PS4 ve Xbox One için listelendi

Bayonetta PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak!

Ayrıca Bayonetta ile verilen Vanquish'in de son derece güzel bir oyun olduğunu belirtmek istiyorum. Fütüristik bir TPS oyunu olan Vanquish'in, Bayonetta ile birlikte 40 dolara satılacak olan paketini kaçırmamanızı öneriyoruz.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 03:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2017 16:36
1. oyunun yanına 2. oyunuda çıkarsalardı ps4 için asıl o zaman çok makbule geçerdi
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2017 17:27
2 kolay kolay çıkmaz nintendo kendi parasıyla yaptırdı oyunu. Zaten bu ay TGS'de 3'üncü oyun duyurusu yapılacağı üzerine çok güçlü göstergeler var bu da onun reklamı gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bayonetta oyunu PS4 ve Xbox One için listelendi
İlginizi Çekebilir