Bayonetta Super Smash Bros.’a geliyor!

İsmet Ergül 16.12.2015 - 02:08
Snake’i beklerken ağaç olduk..
Geçtiğimiz günlerde Super Smash Bros.’a Final Fantasy VII’den Cloud Strife’ın geleceğinin haberini sizlere vermiştik. Nintendo’nun yaptığı açıklamaya göre, Super Smash Bros.’un son karakteri ise yine aynı isimli PlayStation 3 oyunundan tanıdığımız cadı Bayonetta. Dört adet silah kullanan Bayonetta, cadı ve iblis güçlerini kullanabiliyor ve düşmanlarına karşı zamanı yavaşlatabiliyor. Hem Wii U’ya özel olarak çıkmış Bayonetta 2’deki hali hem de PlayStation 3 oyunundaki hali ile karşımıza çıkan Bayonetta oynanış olarak eğlenceli olduğunu bizlere hissettiriyor, ancak Super Smash Bros. açısından dengeleri biraz da bozacak gibi görünüyor.

Yapılan anketlerde Avrupa’da birinci, Kuzey Amerika’da ise beşinci sırada bulunan Bayonetta, oyuncular tarafından fazlasıyla istenilen ve beklenilen bir karakter olduğu Nintendo tarafından belirtiliyor. Şubat ayında satışa sunulması beklenilen Bayonetta’nın daha ileriki bir tarihte amiibo figürünün de piyasaya sürüleceği açıklandı.

Solid Snake ve Shovel Knight’ı bekleyen oyuncular ne yazık ki şanslarına küsecekler. Yaptığı açıklama ile Bayonetta’nın son eklenecek karakter olacağını belirten Nintendo, Bayonetta’nın fiyatını 6 dolar olarak belirledi.

Bayonetta'nın fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz;

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.12.2015 09:38
İri memeli, sado mazo filmden fırlamış dar deri elbiseli, yüksek tabancalı topuklu giyen abla değil mi bu?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bayonetta Super Smash Bros.’a geliyor!
İlginizi Çekebilir