Bayonetta, uzun bir süreden sonra tekrar Nintendo konsolunda olacak

Mehmet Atilla Turan 31.01.2018 - 14:01
Diğer Switch oyunları gibi artık sevilen oyun çantanızda olabilecek!
Sega'nın gurur duyduğu ve devam ettirmekte kararlı olduğu seri Bayonetta, yakın bir zaman içerisinde Nintendo Switch platformlarında yer alacak. Özellikle Switch'te farklı bir deneyim sunmayı planlayan Sega ve Platinum Games, daha öncesinde yayınladıkları Switch fragmanları ile Joy-Con'ların oyuna büyük etkide bulunacağını göstermişti. Yapımcı Platinum Games ise oyuncuları heyecanlandırmak için Switch özel fragmanını Nintendo'nun kanalı üstünden yayınladı.

Playstation 3 ve Wii U'da da olduğu gibi dikkat çekecek

Birkaç sene önce PS3 platformunda oynanışı ve derin hikayesiile dikkat çekmeyi başaran Bayonetta, Sega tarafından sürekli desteklenmeye devam ediliyor. Bayonetta 3'ün geleceği resmi olarak kesinleştirildikten sonra Platinum Games, Sega'nın yardımı ile Bayonetta'yı PC platforuma getirmişti. Bayonetta ve Bayonetta 2'nin Nintendo Switch'e eklenmesi ile bir çok Switch oyuncusunun isteği yerine getirilmiş olacak. Yapımların konsola çıkmadan önce yayınlanan son fragmanı ise aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bayonetta ve Bayonetta 2'nin Nintendo Switch versiyonları hem fiziksel olarak hem de Nintendo'nun kendine ait sanal marketinde satışa sunulacak. Switch'e özel çıkarılacak olan Bayonetta 3'ün ise ne zaman çıkacağı henüz belli olmadı, fakat yakın bir zaman içerisinde bunu Platinum Games'den öğrenmemiz mümkün.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 1.02.2018 09:43
ÖN siparişe aldım
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bayonetta ve Bayonetta 2'nin Nintendo Switch fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir