Bayonetta'nın sesi Hellena Taylor, Bayonetta 3 hakkında konuştu

Furkan Güler 12.03.2018 - 13:35
Oyununun geliştirilme süreci ne durumda?

Devil May Cry temellerinin üzerine kurulan Bayonetta serisinin yeni oyunu hakkında Hellena Taylor, ilginç bir açıklama yaptı. The Game Awards töreninde duyurulan Bayonetta 3, Nintendo Switch sahiplerine özel olması sebebi ile Switch sahibi oyuncuları oldukça heyecanlandırmıştı. İkinci oyundan itibaren seriye sahip çıkma kararı alan Nintendo ve Platinum Games, oyunun geliştirilme aşamasında nereye geldi bilmiyoruz. Fakat Hellana Taylor'ın yaptığı açıklama bakılırsa, üçüncü oyunu en erken 2019 senesinde görebiliriz. Hella Taylor, yaptığı açıklamasında Bayonetta 3 için kendisine herhangi bir teklif yapılmadığını belirtti.

Beyonetta 3 hakkında yeni bilgiler geldi

Muhtemelen geliştiriciler daha oyunun erken aşamalarında bulunuyorlar. Proje daha orta bir seviyeye geldiğinde, Platinum Games'in seslendirme sanatçılarına teklifler götüreceğini varsayıyoruz. İlk iki oyununun da başarılı olduğu Bayonetta serisi, Switch'te oyuncular memnun edecektir. Çünkü geliştirilmekte olan video oyunlara baktığımızda Bayonetta'nın tarzını kullanan başka herhangi bir video oyun bulunmuyor diyebiliriz.

Şimdilik oyun ile alakalı herhangi bir çıkış aralığı veremeyen Nintendo, oyunu seneye saklıyor olabiliriz. Hali hazırda yeni Pokemon ve Metroid oyunu ile oyuncuların heyecan seviyesini oldukça yükseltmiş durumda.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 06:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bayonetta'nın sesi Hellena Taylor, Bayonetta 3 hakkında konuştu
İlginizi Çekebilir