Bazı Codemasters oyunları EA Play'e ekleniyor

Eren Eroğlu 3.08.2021 - 14:25
Resmi EA Play sosyal medya hesapları, dün yapılan bir paylaşım ile bazı Codemasters oyunlarının EA Play'e gelmekte olduğunu duyurdu.

Electronic Arts'ın oyunculara sunuyor olduğu bir abonelik sistemi olan, EA Play ve EA Play Pro olmak üzere iki farklı şekilde satılmakta olan sistemin kütüphanesine bazı Codemasters oyunları da dahil oluyor. Dün resmi EA Play sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşım ile F1 2020, Dirt 5 ve Grid'in abonelik sistemine dahil olacağı açıklandı. Herhangi resmi bir tarih verilmemiş olsa da, ne zaman ekleneceğini soran bir oyuncuya ''Yakında! Beklemede kalın.'' şeklinde bir cevap verilmiş bulunuyor.

Bazı Codemasters oyunları EA Play'e ekleniyor

Electronic Arts tarafı Codemasters'ı satın aldığından bu yana Codemasters oyunları yavaş yavaş abonelik sistemine eklenecek gibi gözüküyor. EA Play tarafına eklenecek bir sonraki oyunlar her ne kadar F1 2020, Dirt 5 ve Grid (2019) olarak belli olmuş olsa da, abonelik sisteminin bu ay sunacakları bunlar ile sınırlı değil. EA Play bu ay; çeşitli resmi Electronic Arts oyunları için oyun içi ögeler, yükseltmeler ve özel deneme süreside içerecek. Her ne kadar eklenecek olan üç yeni Codemasters oyunu için resmi bir tarih verilmemiş olsa da, çok yakında erişime açılacakları tahmin edilmekte.

Bazı Codemasters oyunları EA Play'e ekleniyor

Ayrıca, eğer EA Play abonesiyseniz ve EA'nin Madden NFL 22 oyununu bekliyorsanız 12 Ağustos'tan itibaren Madden NFL 22 erken erişimine katılabilir ve 10 saatlik deneme hakkınızı kullanabilirsiniz. 21 Ağustos'ta çıkacak olan oyunu üyeliğiniz ile %10 indirimli bir şekilde ön sipariş verebileceğiniz de, resmi Electronic Arts sitesinde belirtilmiş bulunmakta.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bazı Codemasters oyunları EA Play'e ekleniyor
İlginizi Çekebilir