Bazı oyuncular PUBG'den nefret ediyor

Furkan Güler 4.10.2017 - 13:41
Bir oyundan sebepsiz yere nefret etmek sizce normal mi?

Şu sıralar PC platformunun satış anlamında lider oyunu olan Playerunknown's Battlegrounds, tüm hızıyla yükselmeye devam ediyor. 15 milyon satış rakamını geride bırakan ve anlık 2 milyon oyuncu sayısına doğru yol alan oyundan nedensizce nefret eden binlerce oyuncu var. Yabancı oyun forumlarının yanında özellikle Reddit platformunda, oyunu satın almayan oyuncular Playerunknown's Battlegrounds'tan adeta nefret ediyor.

Nefret sebebinin ise Playerunknown's Battlegrounds'un oyun dünyasına herhangi bir yenilik getirmemesi ve içi boş bir oyun olarak görülmesi olarak söyleniyor. Şahsen Playerunknown's Battlegrounds'un, video oyun dünyasında yeni bir akım başlattığına ben de inanmıyorum. Ancak rakiplerinin yapamadığını yapan geliştirici ekip BlueHole, bana göre başarıyı sonuna kadar hak ediyor. Sonuçta bir iş modeli olan video oyun endüstrisinde en masum gözüken yapımcılar bile en çok para kazanacağı alanlara yatırımlarını yapıyorlar. Günün sonunda verdiği sözleri tutamayan ve oyuncuyu kandıran oyunlardan nefret edilmesini anlayabiliyorum. Ancak sadece sahip olduğu tema itibarı ile oyundan nefret edilmesine mantıklı bir açıklama bulamıyorum.

PUBG'yi sevmeyen oyuncu sayısı oldukça fazla

Ayrıca ülkemizin bazı oyuncularının da Playerunknown's Battlegrounds'tan nefret edercesine bahsettiğini ve eleştirmeden oyunu kötülediğini belirtmek isterim. Oyun hakkında kendi Facebook sayfamızın altına gelen yorumlardan bile bunu anlayabilirsiniz. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Playerunknown's Battlegrounds'u sebepsiz yere kötüleyen oyuncular sizce haklı mı?

Bazı oyuncular PUBG'den nefret ediyor

Yorumlar 24
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.06.2020 16:18
Bana göre tamamen boş bir oyun ben hikayeli oyun seviyorum ama online yi hakkıyla yapan oyunları da oynarım cs 1.6 3k saat bana yetmiyor ama bu oyunu 5 dakika bile oynamak insanı kusturmaya yetiyor (imla kurallarını bilmiyorum)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.10.2017 22:56
en basit eleştiri olarak, h1z1 den hiç bir farkı olmayan görsellik grafik kalitesi oyun mantığı herşeyiyle çakma olan bir oyunun neresini beğenmemizi beklersiniz ki ? düşünün yarın pugo diye birşey yapsam ve cs go nun çakmasını yapsam ne kadar insan bunu beğenir ? bu durum da bunun aynısı bana göre.
MK Okuru
MK Okuru 9.10.2017 17:28
kusura bakmayın ama alakasız bir yorum. her şey temelde ortak nokta olması normal battle royal oyunlarında bu kaçınılmazdır. tıpkı opel ile bmw temelde araba olması gibi o zaman siz bmw yerine opeli mi beğeniyorsunuz. dinamikler görüntüler sunucular oyun mantığı ve güncellemeler şu an gayet iyi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.10.2017 04:04
Oyun aslında güzel fakat erken erişimde bu tarz oyunları alanlar çok fazla olduğundan oyun betadan çıkmıyor bu yüzden nefret artıyor bu tarz betada hala duran battle royal oyunları bunun örneğidir hepsi satabilceği kadar sattı bıraktı suç oyuncular yapımcılarda değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.10.2017 23:48
böyle vasat bir oyunun tutması enteresan cunku. illuminati deneye mubarek
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.10.2017 14:45
nefret edenler arasında bende varım çünkü bu tarz oyunlar yüzünden yapımcılar ve geliştiriciler mecburen para kazanmak için bu oyunlara yöneliyor ve biz oyunculara hikaye tabanlı bir oyun sunmaktan her gün biraz daha uzaklaşıyorlar.
MK Okuru
MK Okuru 4.10.2017 23:47
film seneryosu oyunlardan ben nefret ediyorum niye herşey sadece eğlenceden ibaret değil ben oyun oynamayan insan oyun kültürü edindi gayette eğlenceli bir oyun grup sohbetin varsa baya baya eğlenceli o yüzden boşuna nefesinizi tüketmeyin eğlenmeye bakın
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bazı oyuncular PUBG'den nefret ediyor
İlginizi Çekebilir