Bebek Yoda, Star Wars: Squadrons İçin Geliyor

Kerem Koldakoç 27.10.2020 - 18:32
Mandalorian dizisinin ikinci sezonunu kutlamak için çıkartılan eklenti paketinde, en sevimli karakterlerden birisi olan Bebek Yoda da olacak.

EA'dan yapılan açıklamaya göre, Star Wars: Squadrons için yeni bir DLC paketi yolda. Yeni paketin ismi "Mandalorian Supply Drop" olacak ve tamamen ücretsiz olarak oyunculara sunulacak. Mandalorian dizisinin ikinci sezonunu kutlamak için çıkartılan bu eklenti paketinde, Star Wars evreninin en sevimli karakterlerinden birisi Bebek Yoda da olacak.

EA yeni eklenti paketini "Pilotlar, toplanın! Dış sektörlerdeki müttefiklerimizden kritik sinyaller aldık. Mandalorian ikici sezon kapımıza dayandı! Çok beklenen ikinci sezona hazır olmanız için, sizleri gerekli tüm mühimmat ile donatacak bir fırkateyn havalandırdık." diyerek duyurdu.

Star Wars: Squadrons oyuncuları, 28 Ekim tarihinden itibaren sekiz adet yeni kozmetiğe erişebilecekler. Bu kozmetikler, Mandalorian dizisinin ilk sezonu göz önünde bulundurularak hazırlanmış. Yeni eklenti paketi, her grup için farklı hologram, sticker ve bir adet ön panel süsü içeren kozmetiklerle gelecek. Ayrıca, Yeni Cumhuriyet ve İmparatorluk yıldızsavaşçısı gemileri için kullanılacak iki ayrı asılabilir süs de pakete dahil olacak. Bu kozmetikler oyun esnasında oyunculara herhangi bir ekstra avantaj sağlamayacak. Sadece görsel olarak geminizi modifiye etmenizi sağlayacak. Bu yeni eklenti paketi ile oyunun hatalarını düzelten bir yamanın da yayına sürülmesi bekleniyor.

Bebek Yoda, Star Wars: Squadrons İçin Geliyor

Bebek Yoda ve Diğer Kozmetikler

Bebek Yoda ve diğer kozmetikleri kullanabilmek için, oyun oynarken kazandığınız Zafer Puanları'nı kullanmanız gerekecek. Zafer Puanları'nı oyunun herhangi bir modunu oynarken elde edebilirsiniz. Daha önce de bahsettiğimiz gibi, yeni eklenti paketi 28 Ekim'de yayınlanacak ve zaman kısıtlaması olmayan bir eklenti paketi olacak. Yani Mandalorian dizisinin ikinci sezonu yayınlandıktan sonra da Mandalorian Supply Drop eklenti paketine istediğiniz zaman ulaşabileceksiniz. Mandalorian dizisinin ikinci sezonu ise 30 Ekim tarihinde Disney+ kanalında yayınlanmaya başlayacak. Star Wars: Squadrons oyunu şu anda PC, PlayStation 4 ve Xbox One için kullanılabilir durumda.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bebek Yoda, Star Wars: Squadrons İçin Geliyor
İlginizi Çekebilir