Bedava Call Of Duty: Black Ops Cold War Nuketown Weapons DLC'si Çıktı

Merlinin Kazanı 20.11.2020 - 21:38
Bedava Call Of Duty: Black Ops Cold War Nuketown Silah Paketini nasıl alabilirsiniz? Yapmanız gereken oldukça basit aslında. Oyuna girmek...

Activision, Call of Duty: Black Ops Cold War için en ünlü haritası Nuketown temalı yeni bir DLC paketini duyurdu. Nuketown Weapon Bundle şu anda oyunda mevcut ve tek yapmanız gereken 3 Aralık'tan önce giriş yapmak. DLC paketi, bir silah planı, silah takıları ve bir amblem ve bir arama kartı dahil olmak üzere Nuketown temalı 10 öğeyle birlikte geliyor.

Bedava Call Of Duty: Black Ops Cold War Nuketown Weapons Genişlemesi

Nuketown Silah Paketini almak için Black Ops: Cold War satın alın ve 03/12'ye kadar giriş yapın. Bu DLC paketi, 24 Kasım'da Black Ops Cold War'da Nuketown '84 haritasının yayınlanmasına zemin hazırlıyor. Harita herkes için ücretsiz. Orijinal Nuketown'un klasik küçük form yapısını gösteren haritanın tam fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz.

Activision tarafından yapılan açıklamalarla birlikte Nuketown Silah Paketinin tam özetini aşağıda görebilirsiniz. Av tüfeği, daha hızlı atış hızı, daha iyi hasar aralığı ve artırılmış cephane kapasitesiyle elinizden düşürmeyeceğiniz silahlardan biri olacak gibi.

Bedava Call Of Duty: Black Ops Cold War Nuketown Weapons DLC'si Çıktı

Black Ops Cold War Nuketown Silah Paketi:

  • "Last Stop" Epik Av Tüfeği Kalıbı - Bu Silah Kalıbı ile, size yakın mesafelerde meydan okumaya cesaret eden herhangi bir düşman, bunun yolun sonu olduğunu bilecek. Bu konfigürasyon bir 21,6 ”Paraşütçü Namlusu, bir 6 RND Tüp Şarjörü, bir Milstop Reflex Optik ve bir Komando Montaj Stoku içerir. Bu eklentiler birleştirildiğinde, av tüfeğine daha hızlı bir atış hızı, daha iyi hasar aralığı, artırılmış cephane kapasitesi, nişan alırken ve ateş ederken biraz daha hızlı hız ve daha net bir görüş görüntüsü - harika bir ikincil silah için gereken tüm malzemeler sağlıyor.
  • Six Weapon Charms - Six Weapon Charms, uzun süredir Nuketown hayranları için mükemmel bir seçim. En sevdiğiniz silaha daha fazla kişilik kazandırmak için en sevdiğiniz iyi şekillendirilmiş iri parça olan "Chad", "Thad" veya "Vlad" veya kusursuz bir arkadaş - "Karen", "Sharon" ve "Bobbi McDaren" seçin.
  • “Test Subjects” çıkartması - Düşmanlarınızın, Gunsmith'teki çoğu silaha yapıştırılabilen "Test Denekleri" etiketi ile nükleer silahlara geçmeye hazır olduğunuzu bilmelerini sağlayın.
  • "Nuketown Legend" Amblemi ve "Omnibus" Çağrı Kartı - "Nuketown Legend" Amblemi ve "Omnibus" Çağrı Kartı aracılığıyla bazı klasik Nuketown görüntüleriyle oyuncu profilinizi süsleyin.

Nuketown Silah Paketindeki tüm eşyalar, oyun 10 Aralık'ta Sezon 1 yenilemesine başladığında Warzone'da mevcut olacak. Bu DLC paketi, Activision'ın askeri gazilerin hayır kurumlarına fayda sağlayan Challenger Paketinin ardından Black Ops Cold War için mevcut olan ikinci paket oldu.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 20:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.11.2020 21:32
oyundaki hatalari düselceklerine dlc cikartiyorlar oyunu oynayamiyorum durmdan kapaniyor enror hatasi veriyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bedava Call Of Duty: Black Ops Cold War Nuketown Weapons DLC'si Çıktı
İlginizi Çekebilir