Blood Ancestors'ın erken erişim tarihi resmi olarak duyuruldu!

Ege Erkek 13.08.2018 - 01:05
Ücretsiz bir steam oyunu daha sizlerle birlikte!

Alfa test aşamasını başarıyla tamamlayan yapımcı şirket Snowpeak Studio; takım tabanlı, rekabetçi ve çok oyunculu bir oyun olarak tasarlanan Blood Ancestors için erken erişim tarihini duyurdu. Oyunu merak eden kullanıcıların ücretsiz bir şekilde Steam üzerinden ulaşabileceği Orta Çağ temalı yapımın erken erişim tarihi 16 Ağustos 2018.

Snowpeak Studio, yaptığı bu duyurunun ardından Blood Ancestors için bir tanıtım videosu paylaştı. Oyunun yapım aşaması sürecinde yer alan oyunculardan olumlu yorumlar aldığı için oldukça heyecanlı olduğunu ifade eden David Broto (Snowpeak Studio firmasının kurucularından), şunları söyledi:

Şu ana kadar test aşamasında elde ettiğimiz başarıdan dolayı heyecan duyuyoruz. Oyuncuların, oyunumuz hakkında bize verdiği geri bildirimler gerçekten paha biçilemez ve projemizle ilgili onlardan gelen bu övgüler, oyuncularımıza mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için oyunu iyileştirmeye devam etmemiz adına bizlere ilham veriyor. Blood Ancestor'ı halka açık bir şekilde erkenden piyasaya sürmek mükemmel bir his."

Blood Ancestor hakkında gelen diğer bilgilere göre oyuncular, oyunun erken aşamalarında oyunda bulunan altı farklı sınıftan birini seçebilecekler. Yapımın geliştirilme süreci tamamladığında ise sınıf sayısı on sekize yükseltilecek.Yetenek ağaçlarının her birinde farklı yetenekler seçerek karakterinizi istediğiniz oyun stilinin etrafında geliştirebileceksiniz. Oyun içerisinde toplam üç adet oyun stili mevcut: "İşlevsel", "Defansif" ve "Agresif

Aşağıda, Blood Ancestor için yayımlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz, iyi seyirler.

Oyunun resmi sitesine ulaşmak için: https://www.bloodancestors.com/

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 23:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bedava olan Blood Ancestors'ın erken erişim tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir