Behzat Ç.'nin yazarı kazada 2 kişiyi öldürdüğünü itiraf etti!

Ersin Kılıç 28.09.2017 - 13:30
Ünlü yazar ölüm ile sonuçlanan kazayı kendisinin yaptığını itiraf etti

Televizyon dünyasının en farklı yapımlarından biri olan Behzat Ç. dizisi bildiğiniz gibi Emrah Serbes'in kitabından uyarlanmış ve yazar aynı zamanda hem filmlerde hem de dizinin önemli bölümlerinde de aktif rol üstlenmişti. Yeni bir kitap hazırlığında olduğunu geçtiğimiz günlerde açıklayan ünlü yazardan bugün şok edici bir itiraf geldi. Emrah Serbes sosyal medya hesaplarından kaza ile 2 kişiyi öldürdüğünü itiraf etti.

Geçtiğimiz hafta, 22 Eylül'de İzmir - Aydın yolundaki Torbalı kavşağında bir kaza meydana gelmiş ve yaşanan bu kazada 59 yaşındaki Ayhan Özçelik ve kızı Zeynep Özçelik olay yerinde hayatını kaybetmişti. Aynı araçta yer alan anne Nilgün Özçelik ise ağır yaralanmıştı. Bu kaza sonucu sürücünün Kenan Doğru olduğu iddia edilmiş ve göz altına alınmıştı. İşte bu kazayı kendisinin yaptığını itiraf eden Emrah Serbes, teslim olacağını belirterek bir mektup yayınladı. yazarın Twitter üzerinden yazdığı mektup şu şekilde;

Emrah Serbes: İtirafımdır, teslim oluyorum

“22.09.2017 tarihinde İzmir-Aydın otobanında meydana gelen kazanın sorumlusu benim. Bu kazada aynı aileden bir baba-kız hayatını kaybetti, anne ise yoğun bakımda. Ölen genç kız, bir çocuk, 16 yaşında. Hiçbir şey bir genç kızın hayatından daha değerli değildir.

Bir rampanın ardından birden önümüze çıkan araca çarpmamak için elimden gelen bütün çabayı sarf ettim. Kaygan zemin nedeniyle yavaşlayamadığımdan direksiyonu bariyerlere kırdım. Ama çarpışmanın önüne geçemedim. Bariyerleri aşarak üç-dört takla attık ve sonunda demir tellere takılarak durduk. Açılan hava yastıkları ve aracın güvenlik sistemi nedeniyle kazayı hafif sıyrıklarla atlattık. Kaza esnasında yanımda oturan arkadaşım Kenan Doğru ile birlikte aracın sunroof’undan çıktık ve diğer aracın yanına gittik.

Araçtakilerin nabızlarına baktım anne hâlâ hayattaydı. 112’yi aradık ama ambulans olay yerine çok geç geldi. Araçtan fırlayıp yolun kenarında yatan genç kızı görünce kendimi kaybettim ve bu şok nedeniyle olay anında kazayı üstlenemedim. Kazayı yanımda oturan arkadaşım Kenan Doğru üstlendi. Şu an suçsuz olduğu halde cezaevinde yatmaktadır. Kenan’ı Beşiktaş tribününden tanırım, senelerce birbirimizi kolladık. Bu hadise nedeniyle hiç kimseye bir şey söylemeden sonuna kadar cezaevinde benim için yatabilecek bir insandır. Ama aradan günler geçtikçe bu vicdani sorumluluğu kaldıramayacağımı anladım. Savcılığa geldim ve kendim teslim oluyorum. Hayatını kaybedenleri geri getirmeyecek olsa da cezam neyse çekmeye hazırım. Hayatını kaybedenlerin yakınlarından özür dilerim. Keşke bu kazada ben ölseydim. Hayatı boyunca haktan, hukuktan, adaletten bahsetmiş biri olarak bundan sonra doğan her gün benim için azap olacak. Suçun cezasından kaçabilirsin ama vicdanın azabından kaçamazsın.”

Behzat Ç.'nin yazarı kazada 2 kişiyi öldürdüğünü itiraf etti!

Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
ZgnsRules
ZgnsRules 29.09.2017 21:09
Müebbet verilmeli.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2017 19:44
En azından düzgün bir özür yazan biri. Bazı sanatcı ve siyasetciler bunu bile yapamıyor...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2017 06:05
5 gün süren şok ne ya? Haysiyetsiz kesinlikle uyuşturucu kullandı ve 5 günde kanından çıkmasını bekledi. Burada erdemli birşey yok tamamitle korkakça planlı ve haysiyetsizce yapılan bir plan var. Umarım asla dışarı çıkamaz. Katil!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2017 21:58
İnsanoğlu, içinde biraz da olsa vicdan varsa insandır.Aksi durumda insanlıktan çıkmış demek bile az gelir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2017 16:24
Böylelikle Behzat Ç devam eder mi , etmez mi tartışması da son bulmuş oldu. Söylediklerinde samimi mi değil mi , bilemiyoruz elbet. Fakat , kazara ya da bilinçli olarak cana kıymanın yükümlülüğü de o denli ağır olur. Ölenlere rahmet , kalanlara baş sağlığı , yatana da sabır dilerim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Behzat Ç.'nin yazarı kazada 2 kişiyi öldürdüğünü itiraf etti!
İlginizi Çekebilir