Behzat Ç. yeni sezon videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 21.06.2022 - 16:57
Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. hikayesi olarak yayınlanacak olan Behzat Ç. yeni sezon teaser videosu geçtiğimiz dakikalarda yayınlandı.

Behzat Ç. yeni sezon ilk tanıtım videosu geçtiğimiz dakikalarda yayınlandı. Bu tanıtım videosu ile birlikte uzun süredir beklenen dizinin yeni sezonunun isminin de değiştiğini görüyoruz. "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" olan dizi ismi yeni sezonda "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. hikayesi" olarak karşımıza çıkacak. Emrah Serbes tarafından kaleme alınan son kitabın ismi ile aynı olduğunu da görüyoruz.

Behzat Ç. yeni sezon ismi "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. hikayesi" olacak

Behzat Ç. karakteri ile özdeşleşen Erdal Beşikçioğlu geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda dizinin geri döneceğini müjdelemiş ve detayların çok yakında açıklanacağını belirtmişti. Bu açıklamanın ardından çok uzun bir süre geçmeden dizinin ilk teaser videosu da yayınlanmış oldu.

Behzat Ç. yeni sezon videosu yayınlandı

Bir önceki sezonda olduğu gibi blutv platformunda yayınlanacak olan Behzat Ç. yeni sezon teaser videosuna baktığımızda Erdal Beşikçioğlu'nun canlandırdığı karakteri bir bar taburesi üzerinde görüyoruz. Arkasında ise büyük bir kavganın patlak verdiği dikkat çekiyor. Ankara'ya vurgu yapılan karakterin sözleri ile birlikte yeni sezonun yakında yayınlanacağı da belirtilmiş.

Yayınlanan bu videoda diziden başka bir karaktere veya detaya ise yer verilmemiş. Dizinin son sezonunda Harun karakterini canlandıran Fatih Artman diziye dönmemişti. Kendisi muhtemelen bu sezonda da yer almayacak. Hayalet'i canlandıran İnanç Konukçu ve Akbaba karakterini canlandıran Berkan Şal ise son sezonda yer almışlardı. Bu ikilinin bu sezonda da ekran karşısında olması bekleniyor.

Ercüment Çözer karakterine hayat veren ve Saygı dizisinde de bu karakteri canlandıran Nejat İşler ise karaktere veda ettiğini açıklamıştı. Erdal Beşikçioğlu ise verdiği röportajda eski karakterlerin yanı sıra dizide yeni yüzler göreceğimizi de belirtmişti. "Bu karanlık şehirde kimse seni duymazsa biz yine de duyarız la. Çekiç ve Gül: Bir #BehzatÇ. Hikayesi, yakında BluTV’de!" açıklamasıyla yayınlanan dizinin ilk tanıtım videosu şu şekilde; 

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 12:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.06.2022 13:08
Efsane dönsün artık.geçmiş bölümleri defalarca izliyoruz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.06.2022 00:56
Harun ,akbaba ,Sabri ve eda mutlaka olmalı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.06.2022 00:54
La bu dizi varya bu dizi 10numara hoş geldiniz ne ağa
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2022 20:03
Amirim hoş geldin gönlümüze
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.06.2022 20:43
4. sezonun hikayesi devam etmeyecek mi acaba?
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2022 10:47
Bence etmesin. Bitirim triplerinde olan elemanla süzme zorlama karakteri hiç sevmemiştim. Lez kadına okeyim ama :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Behzat Ç. yeni sezon videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir