1/3

Beklenen Motorola Moto X tanıtımı yapıldı!

Hakan Bozdemir 2.08.2013 - 14:27
Fiyat/Performans açısından iyi bir telefon
Motorla Moto X'in diğer akıllı telefonlarla karşılaştırma tablosunu 3. sayfada bulabilirsiniz >>>>

Motorola, herkesin merakla beklediği akıllı telefonu Moto X'i resmi olarak tanıttı. %100 Google  uzmanlığıyla geliştirilen Motorola Moto X, firmanın tamamen ABD sınırları içerisinde ürettiği ilk  telefonu oldu.

Beklenen Motorola Moto X tanıtımı yapıldı!
1,7GHz Dual Krait CPU / Adreno 320GPU
Motorola Moto X, Qualcomm Snapdragon S4 Pro çipset üzerinde 1,7 GHz'lik çift Krait çekirdekten gücünü  alıyor. Moto X'de Adreno 320 GPU, 2GB RAM ve 16GB/32GB dahili depolama alanı bulunuyor. Telefondaki  depolama alanı dışında ekstra bir alan eklenmiyor, yani microSD için herhangi bir kart yuvası  bulunmuyor. İçinde bulunan çipset diğer telefonlarda görmeye alışık olmadığımız özel bir çipset. Bu işlemci doğal olarak da işlem yapabiliyor, bağlamsal işlem de yapabiliyor. Yani Motorola  Moto X'de  açıklanmış olan özelliklerden daha fazlasını görebiliriz.

4,7" AMOLED full HD Ekran
Motorola Moto X'te 4,7" AMOLED 720p ekran bulunuyor. Bu ekranının sahip olduğu piksel sıklığı ise 316 ppi. Moto X'te yeni bir Gorilla Glass ekran camı bulunuyor. Magic Glass adıyla bilinen cam, telefonun kenarlarındaki bükümleriyle dikkat çekiyor.

Her kişiye uygun renk seçenekleri
Motorola yeni telefonu Moto X'i bize birbirinden farklı renklerde sunuyor. Arka kısmı 18 renk seçeneğine  sahip, ön kısmı ise siyah veya beyaz olarak değiştirilebiliyor. Bu renk seçenekleri kullanıcıların kendi  zevklerine göre seçim yapmasını kolaylaştırıyor. Ayrıca cihazın arka tarafına özel metinler işlemek isteyenler içinde böyle bir seçenek mevcut.

Beklenen Motorola Moto X tanıtımı yapıldı!