Beklenen ralli oyunu Gravel'in yeni moduna ait video yayınlandı

Mehmet Atilla Turan 10.01.2018 - 20:13
Gravel, ralli oyunlarının en iyi alternatiflerinden biri olabilir.
Milestone Studios'un yeni ralli oyunu olacak Gravel, şu sıralar piyasada az görülen ve unutulan bir türü tekrar açığa çıkarıyor. Şu sıralar sadece DirtDirt Rally ve WRC gibi seçeneklerimiz bulunurken içinde bulunduğumuz sene çıkarılması beklenen Gravel, muhtemelen bu tür yarış oyunlarının en iyi alternatiflerinden biri olacak. Milestone Studios, oyuncuları takipte tutmak için Gravel'da bulunacak önemli bir yarış modu için bir video yayınladı.

Klasik arcade oyunu Sega Rally'i bir hayli anımsatıyor

"Wild Rush" adındaki bu yarış modu, tek kişilik ralli yarışları yerine yaklaşık on adet ralli aracını ve sürücüyü bir piste koyuyor. Yani daha önce Dirt serisinde sıkça gördüğümüz bir durum. Gravel'in her ana odak noktası "Ralli Etapları" türünde olsa da, Wild Rush en azından oyuna bir farklılık getirecek ve çeşitlilik katacak. Aşağıda ise videoyu izleyebilirsiniz.

Gravel, aslında satışa çıkması ile bir ilke imza atacak. Epic Games'in sahip olduğu Unreal Engine'deki ilk yarış oyunu olarak satışa sunulacak olan Gravel, şimdiden ralli severlerin dikkatin çekmiş bulunuyor. Milestone Studios ise, Gravel'in ne zaman çıkacağını henüz belirtmiş değil.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.01.2018 19:59
ulan videoyu izlemediniz mi çıkış tarihi yazıyo ya videonun sonunda :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.01.2018 16:54
adam hızlı gitsin öündekini geçsin diye elim ileri tuşuna gitti. :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Beklenen ralli oyunu Gravel'a ait yeni bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir