Belalı oyun DayZ'nin final sürümünden yeni haberler var

Furkan Güler 23.04.2018 - 02:13
Ne zaman bitecek bu oyun?

Geride bıraktığımız senelerde oyuncuların karşısına çıkan DayZ, yıllarca erken erişimden çıkamaması yüzünden oyuncuların güvenini kırmıştı. Sonrasında projenin başında olan isimler oyunun geliştirici ekibinden ayrılınca, oyuncular iyice DayZ'den umudu kesti. Fakat geçtiğimiz sene Battle Royale türünde yaşanan oyuncu artışı DayZ'inin geliştirici ekibinin de dikkatini çekmiş olacak ki, geliştiriciler oyunun yapım sürecinde hızlandırmaya gitme kararı aldılar. Oyunu beta sürecine sokan geliştiriciler, yaptıkları yeni açıklamada DayZ'nin final sürümünün PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına aynı anda çıkacağını açıkladı.

DayZ'nin final sürümünden yeni bilgiler geldi

Oyunun konsollara tam olarak ne zaman çıkacağı belli değil. Fakat geliştirici ekip bu sefer kararlarının arkasında duracak gibi gözüküyor. Biz yine de oyun tam olarak piyasaya sürülmeden oyunu almayın diyoruz. Çünkü onlarca kere oyuncuların güvenini kıran bu ekibin ne yapacağı hiç belli olmuyor. Ayrıca oyunun final sürümünde ekstra olarak neler bulunacağı da belirtilmedi. Muhtemelen yapımcılar ilerleyen günlerde oyuna neler getirecekleri ile alakalı bir bilgi paylaşacaktır. Bakalım DayZ, final sürümü ile mağdur ettiği oyuncuların kalbini geri kazanabilecek mi?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 15:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2018 13:30
Hayalimizdeki ve denilen oyunu yapsalar al sana final sürümü dene ve gör deseler.. Merak ettiği halde sırf nefret ettiğinden oyunu yüklemeyecek çoook insan var. Bahsettiğim 359 saat oynayıp eeeeaaaöağa kötü bu diyenler değil :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2018 11:02
Son bir vurgun yapma çabasıdır bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Belalı oyun DayZ'nin final sürümünden yeni haberler var
İlginizi Çekebilir