Bella Ramsey, Last of Us'a devam ediyor

Murat Oktay 16.03.2023 - 01:59
Last of Us dizisinin çok tartışılan oyuncusu Bella Ramsey'in önümüzdeki sezon da dizide yer alacağı kesinleşti.

Düzenleme: Haberi okuduğumuz kaynakların hepsinde "Bella Ramsey will not recast" şeklinde geçiyor. Biz de bunu "Bell Ramsey yeniden kadroya alınmayacak" şeklinde yorumladık ki aslında cümlenin tamamına göre düşünüp "Onun değiştirilmesi için bir kararları yok" şeklinde yorumlamalıydık. Yanlış bilgi için özür dileriz. Haberin düzenlenmiş halini aşağıda okuyabilirsiniz.

Uyarı: Eğer diziyi henüz izlemediyseniz sonrasında okuyacaklarınız spoiler olabilir. Lütfen kendi sorumluluğunu alın ve ona göre devam edin.

HBO, dizinin son bölümünde Ellie karakterinin hayatta kaldığını gösterene kadar resmi bir bilgi vermemişti ancak sonrasında yapılan açıklama ile Bella Ramsey'in gelecek sezon The Last of Us dizisinde yer alacağı kesinleşti.

Bella Ramsey, Last of Us'a veda etti, gelecek sezon yok

Bella Ramsey, 2. sezonda da Last of Us'a devam ediyor

Dizinin ikinci sezonunda Bella Ramsey, Ellie olarak geri dönüyor. Yapımcı Neil Druckman ise aktris ile çalışmaktan mutlu olduğunu açıklayarak "Bella'yı yeni sezon için seçmememizin tek yolu , '(onun) Artık sizinle çalışmak istemiyorum' demesidir” dedi.

Bella'nın potansiyel olarak yeniden kadroya alınmasıyla ilgili spekülasyonlar, hayranların The Last of Us 2. sezonun hikayesinin, beş yıllık bir zaman atlaması içereceğini belirtmesiyle başladı. İnternetteki pek çok hayran, Bella'nın Ellie'nin bu versiyonunu oynamak için "çok genç" olacağını teorileştirdi. Ayrıca yeni sezondaki şiddete dayanamayacağı da konuşulan teoriler arasında idi. Bu sebeple yaşça daha ileri birinin seçilmesinin uygun olacağını söyleniyordu.

Görülen o ki Ramsey ile önümüzdeki sezon da yolumuza devam ediyoruz.

Bella Ramsey, Last of Us'a devam ediyor
İlginizi Çekebilir