Ben Affleck ve Michael Keaton, Flash filmi için Batman olacak

Ersin Kılıç 21.08.2020 - 11:42
Daha önce Batman karakterine hayat veren ben Affleck ve Michael Keaton'ın The Flash filmi için bir kez daha bu rolü üstlenecekleri açıklandı.

The Flash filmi için oldukça önemli bir duyuru geldi ve Ben Affleck dışında ünlü oyuncu Michael Keaton'ın da Batman rolüne geri döneceği açıklandı. Bu açıklamadan sonra The Flash filmine olan beklentinin de arttığını söyleyebiliriz. Peki The Flash filmi ne anlatacak?

The Flash filminde Ben Affleck ve Michael Keaton yer alacak

Aslında bu duyuru ile birlikte zaten kendi evrenini oluşturmakta zorlanan DC için işlerin biraz daha karışacağını söyleyebiliriz. Çünkü hali hazırda yeni Batman filminde Robert Pattinson bildiğiniz gibi bu rolü üstlenecek. The Flash filmi dışında The Batman filminden yeni ayrıntılar zaten DC Fan Dome etkinliğinde yer alacak. Bu karmaşayı çözebilecek tek karakterin The Flash olması aslında heyecanlanmamızın da asıl sebebi diyebiliriz.

The Flash karakteri bildiğiniz gibi hızı sayesinde hem zamanda hem de evrenler arasında yolculuk yapabilme yeteneğine sahip. Nitekim Flashpoint hikayesi karakterin en sevilen hikayelerinin de başında geliyor. Aslında DC Evrenini rayına oturtabilecek yegane karakterin de bu noktada The Flash olduğunu söyleyebiliriz. Şimdiye kadar anlatılan hikayelerin farklı evrenlerde geçtiği anlatılabileceği gibi ana evren, yani DC Sinematik Evrenini de sağlam bir hikaye ile rayına oturtabilir. 

Ben Affleck ve Michael Keaton, Flash filmi için Batman olacak

Zaten Ben Affleck ve Michael Keaton açıklamaları da bu nedenle önemli. Tahmin edildiği gibi karakterin farklı evrenler arasında dolaştığı bir hikaye örgüsü ile karşılaşacağız. Ben Affleck son olarak Batman rolü ile karşımıza çıkmıştı. Michael Keaton ise Tim Burton imzasını taşıyan filmlerde Batman maskesini giymişti. Tam olarak Flashpoint hikayesinin anlatılacağını düşünmüyorum ama benzer bir kurgu kullanılacağına kesin gözüyle bakabiliriz. keaton'ı yaşlı ve emekliye ayrılmak üzere olan bir Batman olarak göreceğimiz kesin. Flashpoint hikayesinde ise benzer bir durumda Thomas Wayne karakterini görüyorduk.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2020 00:24
serinin en kötü batman filmi ve oyuncusuydu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2020 16:42
Dc iyice mal a bağladı. Batman i üç farklı kişiye oynatmak nedir?
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2020 12:53
Hah herşeyi bildiğini sanan ama gram bilgisi olmayan Bilgekhan da geldi. Yine başka sitelerin birinden kopyaladığı yorumu gelip buraya bana sanki kendisi yazmış gibi yapıştırmış :))) Bana bak çocuk sen bu hırsızlığa iyi alıştın. Bence fazla alışma buna ;)
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2020 20:24
16:47 Yorumunda Film den bahsetmemişsin ayrıca bu filmler çizgi romanlara göre belli bir geçmişe göre yapılıyor senin o izledigin marvel filmlerinin hep bir geçmişi var asıl ilk yorumu okudukdan sonra böyle bir cevap yazman geçmen ne kadar cahil olduğunu gösteriyor
Bilgekhan
Bilgekhan 22.08.2020 19:37
Mala bağlamadı azcık düşünseniz bilseniz belki anlarsınız. Robert gençliğini Ben orta yaşını oynayacak. Ben geri dönmeseydi büyük ihtimalle sıfır alacaklardı ama Gal'ın oynadığı WW ve Aquaman başarılı olunca mantıklı bir senaryo üretmeleri gerekiyordu. Beni dönmesiyle durum düzeldi gibi. BvS'de oynayan Batman'in babası Thomas Wayne rolündeki Jeffrey Dean Morgan, DC'nin birkaç filminin başarısız olması sonucu Flashpoint Paradox konulu The Flash filminde oynamak istemedi. O yüzden yüksek olasılıkla Michael Keaton, Jeffrey Dean Morgan'ın yerini almış olacak. O yüzden 3 Batman var ki zaten Keaton'ı bir Batman Beyond filmindeki Yaşlı Bruce Wayne olarak düşünüyorlardı. 16:47 Kimin cahil olduğu belli oluyor mesnetsiz konuşmalarından. DC ve Marvel yapımcıları zaten yakın arkadaşlar ve bu serileri oluştururken birbirlerinden fikir alışverişi yapmışlar. Bunu onlar da söylüyor ki DC yine de daha erken oluşturmuştur çoğu karakteri (Marvel bazı karakterlerde daha önce hareket etmiş olsa da.)
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2020 16:47
04.27 ya okuduğunu anlamadan ne konuşuyosun? Ben filmlerden bahsediyorum. Çizgi romandan bahseden kim?? Sırf laf olsun diye cahilce yotum yapma be arkadaş
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2020 04:27
Çizgi roman dünyasında araklama diye birşey yoktur illa araklama var diyeceksen En basitinden Deadpool a ve Hulk a bakmanı öneririm. AyriyetenDc 1961 yılında bu muiti evren olayını çıkardılar bu kadar cahilce yorum yapmadan önce az bilgi sahibi olmanı öneririm kardeşim.
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2020 23:58
Spider-verse gibi yapmaya çalışıyorlar. Yine DC yine araklama.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ben Affleck ve Michael Keaton, Flash filmi için Batman olacak
İlginizi Çekebilir