Ben Brode, 15 yılın sonunda Blizzard'dan bugün ayrılıyor

Nagihan Selin İnce 20.04.2018 - 22:52
Hearthstone'un babası oyunculara veda etti.

Hearthstone, oyun direktörü Ben Brode, Blizzard şirketinden ayrıldığını açıkladı. Bugün şirkette geçireceği son gün olan Brode, uzun bir veda mektubu yayınlandı. Mektup gelecekteki planları hakkında kesin bir bilgi vermese de Blizzard'dan kendi şirketini kurmak için ayrıldığını söyleyebiliriz.

Hearthstone, oyun direktörü Ben Brode, 15 yılın sonunda Blizzard şirketinden ayrılıyor

Yeni bir şirket kurmak için Blizzard'dan ayrılan Ben Brode muhtemelen oyun tasarımı üzerine yoğunlaşacak. "Böylesine çılgın bir risk alabildiğim için çok şanslıyım. Heyecanlı hissettiğim kadar korkuyorum da." diyen Ben Brode, "Yeni bir şirket kurmaya yardım edeceğim. Muhtemelen oyunlar yapacağız, ama bunun dışında herhangi bir şeye henüz karar vermedik. Tasarım, programlama ve aslında bir şeyler yaratmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Yine de burada, kampüsteki Starbucks'ı özleyeceğim." 

Brode şirkete "Night Crew Game Tester" olarak başlamış ardından da Hearthstone için çalışmak üzere 2008 yılında departman değiştirmişti. 2016 yılında ise  resmi olarak Oyun Direktörü  unvanını almıştı. 

İnsanlarla etkileşimde olmasından dolayı gereğinden fazla ilgi gördüğünü söyleyen Brode,  "Geliştirme ekibindeki 80'den fazla kişi hala oradalar ve kartlar, kavgalar, etkinlikler, görevler  yapıyorlar. Oyunun mümkün olan en iyi ellerde olduğundan eminim ve yeni nesil liderlerin buradan Hearthstone'u nereye getirdiğini görmek için heyecan duyuyorum. "



Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 16:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.04.2018 18:24
Aslında memnunum, ilk yıllarında Hearthstone'daki ciddi kart tasarımları, yıllar sonra iyice sönük ve dengesiz kartlarla dolmuş durumda, oyunun temasını da tamamen çocuk klübüne getirdiler. Yanlış yönetimin ayrılığını bekliyordum umarım yağmurdan kaçarken doluya tutulmayız.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ben Brode, 15 yılın sonunda Blizzard'dan bugün ayrılıyor
İlginizi Çekebilir