Ben-Hur'dan 360 derecelik klip

Osman Onur Güner 13.08.2016 - 11:19
Yeni nesil Ben-Hur bomba gibi geliyor!
Jack Huston'u unutamadığımız süper kahramanımız olarak izleyeceğimiz ve yeni nesil olarak çekilen Ben-Hur'dan yepyeni 360 derecelik bir açı sunarak nefes kesen bir yarış içeren klip geldi. Ben-Hur'un dillere destan yolcuğunu tekrar yeni nesil olarak yaşatmak isteyen Paramount Pictures ve MGM ortak yapımı olarak film uyarlaması çekimlerine başlamıştı. Oyuncu kadrosunda Morgan Freeman, Toby Kebbell gibi isimleri barındıran filmin yönetmen koltuğunda Wanted ve Abraham Lincoln: Vampir Avcısı filmleriyle görselliği sevdiğini kanıtlayan Kazak asıllı Timur Bekmambetov oturuyor.

Merakla beklenen ve 9 Eylül 2016 tarihinde vizyona girecek film için yapımcı şirketlerin bir ilki gerçekleştirmiş olmalarının yanı sıra filmden beklentilerinin daha da arttırıldığı bu klip, 360 derece açı ile çekilmiş bir klip yayınlandı ve bu klipte antik Roma tarihindeki arenada at yarışı yapıyoruz.  Filmin içeriğine yönelik henüz kesin bilgiler olmamasına rağmen yeni nesil 4K teknolojiler ile çekildiği için adeta görsel şölen sunacağını söyleyebiliriz..

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2016 12:06
Filmde de bu şekilde gelecekse inanılmaz gereksiz bi sahne, bu haliyle daha çok teknoloji tanıtımı gibi olmuş. Gerçi Timur Bekmambetov da bi Bela Tarr değil sonuçta, aksiyon olsun, 3d olsun diyen kitle fazlasıyla memnun olacaktır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ben-Hur'dan 360 derecelik klip
İlginizi Çekebilir