Benedict Cumberbatch, Thomas Edison oluyor

Ersin Kılıç 8.09.2017 - 14:19
The Current War filminin ilk fragmanı yayınlandı

Tarihe damga vuran isimlerden biri olan Thomas Edison'u eminim duymuşsunuzdur. Yapmış olduğu icatlar ile birlikte insanlığın gelişimine yön veren isimlerden biri olan Thomas Edison'un hayatı farklı projelerde de sık sık karşımıza çıktı. Thomas Edison'a odaklanan The Current War filminde ise bu sefer Benedict Cumberbatch'in performansını izleme şansına erişeceğiz.

Genel olarak ünlü ismin hayatından kesitlere sahip olsa da film genel olarak Thomas Edison ve George Westinghouse arasındaki mücadeleye odaklanacak. İkili arasındaki pazarlanabilir ve sürdürülebilir elektrik sistemi arayışındaki rekabeti izleyeceğiz. Filmde Westinghouse karakterine ise bir diğer ünlü oyuncu Michael Shannon hayat verecek. Daha önce Nocturnal Animals ve Batman vs Superman filmlerinde de karşımıza çıkan aktörün bu yeni performansını da merak etmeye başladık. Kadroda ayrıca Örümcek Adam ile yıldızı parlayan Tom Holland ile birlikte Karherine Waterson gibi isimler de bulunuyor.

Michael Mitnick'in kaleme aldığı filmi Alfonso Gomez Rejon yönetiyor. Filmin Kasım ayında gösterime gireceğini de hatırlatalım. The Current War filminin yayınlanan fragmanına ise aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2024 01:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2017 21:51
Edison dahi falan değil tipik bir mafya babasıdır. Hep Nicola TESLA'nın gölgesinde kalacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2017 16:32
tesla yok mu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2017 14:31
Edison kap]talist acgozlu maymunun tekidir adamin has i Tesla dir keske Teslayi film yapsalardi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Benedict Cumberbatch, Thomas Edison oluyor
İlginizi Çekebilir