Benedict Cumberbatch yeni film projesini buldu

Emir Özkayalar 22.05.2022 - 13:06
Doctor Strange rolüyle Marvel sinematik evrenine giriş yapan Benedict Cumberbatch yeni film projesini buldu. Serinin ikinci filminin ardından ünlü yönetmen Paul Greengrass ile çalışacak.

İlk olarak 2002 senesinde Doug Liman tarafından çekilen The Bourne Identity filmiyle birlikte hayatlarımıza giren Jason Bourne, ilerleyen dönemlerde Paul Greengrass’ın usta işleriyle oldukça popüler hale geldi. Son olarak 2020 senesinde News of the World filmiyle izleyenlerin karşısına çıkan İngiliz yönetmen, yeni film projesinin bir period drama yani dönemsel film olacağını duyurdu.

Doctor Strange’in yıldızı Benedict Cumberbatch ise Doctor Strange 2 filminden sonra yeni film projesinin The Hood olacağını açıkladı.

Benedict Cumberbatch yeni film projesi bir drama

The Hood filminin hikayesi, İngiltere’deki bir köylü isyanı etrafında dallanarak ilerleyecek. Benedict Cumberbatch tarafından canlandırılacak olan çiftçi, isyanın liderliğini üstlenecek. Filmin ne zaman gösterime gireceği ve kadrosunda başka kimleri barındırdığı henüz duyurulmadı.

Benedict Cumberbatch yeni film projesi bir drama

İngiliz yönetmenin filmografisine bir göz gezdirecek olursak, genellikle aksiyon ve drama filmleri ön plana çıkmakta. Buradan hareketle The Hood filminin de biraz aksiyonla harmanlanmış bir drama olabileceğini söylemek çokta yanlış olmayacaktır. Daha önce Power of the Dog filmiyle bir western drama filminde rol alan Benedict Cumberbatch ise, The Hood filmi için iyi bir seçim olduğu söylenebilir.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.05.2022 17:39
Ya benedict reis bırak onu bunu boş işleri sherlock 5. Sezon çekimlerine başla başka bir şey istemiyor fanlar.
MK Okuru
MK Okuru 24.05.2022 00:30
Aynen. Her sene ya da en kötü iki senede bir sezon yayınlasalar keşke. Çok kaliteli dizi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.05.2022 20:33
Keşke bu filmdede jason bourne rolüyle görebilseydik Matt damonı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Benedict Cumberbatch yeni film projesini buldu
İlginizi Çekebilir