Benedict Cumberbatch'in yeni dizisinden ilk fragman nihayet geldi

Furkan Güler 4.01.2018 - 14:56
Başarılı oyuncu ekranlara geri dönüyor.

Benedict Cumberbatch şüphesiz Sherlock Holmes karakteri sayesinde tüm sevenlerin gönlünde taht kurmayı başarmış bir oyuncu olarak tarihe geçti. Ancak Sherlock dizisinin hayranları Benedict Cumberbatch'in diziden ayrılacağını açıkladıktan sonra tabiri caiz ise yerle yeksan oldular. Marvel kanadında Dr. Strange ile tekrar parlayan başarılı yıldız, daha öncesinde de Hobbit filmlerinde rol almıştı. Şimdi ise İngiliz aktör yeni bir dizi ile sevenlerini tekrar ekran başına toplayacak.

Benedict Cumberbatch'in oynadığı yeni dizinin fragmanı nihayet yayınlandı

Mini bir dizi olarak hazırlanan bu projenin temelinde, Edward St. Aubyn'in yazdığı Patrick Melrose hikayesi bulunuyor. Aristokrat, eğlenceli ve çapkın bir kişiliğe sahip olan ana karakterimizin ailesi olan sorunlarının ekranlara aktarılacağı fragmandan belli oluyor. Fransa'dan başlayıp New York ve İngiltere'ye kadar uzanan macerada ünlü oyuncu Hugo Weaving ile birlikte Jennifer Jason Leigh ve Anna Madeley gibi ünlü oyuncuları da izleme şansı bulacağız.

2018 yılında başlaması beklenen dizinin başlangıc tarihi için net bir bilgi verilmedi. Bakalım Benedict Cumberbatch, uzun bir aradan sonra izleyenlerin karşısına nasıl çıkacak?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Benedict Cumberbatch'in yeni dizisinden ilk fragman geldi
İlginizi Çekebilir