Beş yıl önce duyurulan Draugen için kısa bir fragman yayımlandı

Korhan ONUK 14.11.2018 - 16:00
Oyunun varlığını unutmuştuk.

Red Thread Studios tarafından geliştirilen Draugen için bir fragman yayımlandı. Dreamfall Chapters oyununun yapımcısı olan firma, 2013 yılında Draugen üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Ancak o zamandan bu yana oyun hakkında neredeyse hiçbir şey duymamıştık.

Oyun özellikle hikayesi ve karakterler arasındaki ilişki ile öne çıkacak gibi duruyor. 

Draugen bizleri 1920 yıllarının Norveç'ine götürecek. Oyunda kayıp kız kardeşini arayan Amerikalı Edward Charles Harden'in rolüne bürüneceğiz. Edward'ın himayesindeki genç Lissie ile birlikte, Norveç'in fiyortlarının ve dağlarının altındaki keşfedilmemiş karanlığın gizemini çözmeye çalışacağız. 

Oyun genel anlamda Lissie ile olan ilişkimiz üzerinden ilerleyecek gibi duruyor. Oyunda birden fazla gizemin yer alacağının ipucunu veren yapımcılar, Edward'ın akıl sağlığının oyunda ilerledikçe bozulacağını belirtiyorlar. 

PC platformu için geliştirilen Draugen, 2019 yılı içerisinde bizlerle olacak. Red Thread Studios'un planları içerisinde oyunu PlayStation 4 ve Xbox One üzerinden yayımlamak da bulunuyor.

Draugen'in en önemli silahının hikayesi olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Zaten oyun Norveç Film Enstitüsü'nün destekleri ile geliştiriliyor. Bunları göz önüne aldığımızda ve Red Thread Studios'un önceki işlerine baktığımızda bizi güzel bir oyunun beklediğini söylemek çok da yanlış olmaz. Ayrıca 1920'li yıllarda Norveç'te geçen bir hikaye ilgi çekici ve farklı duruyor, siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 06:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.11.2018 18:18
Kesinlikle ilgi cekici duruyor gorelim bakalim ...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Beş yıl önce duyurusu yapılan Draugen için fragman yayımlandı
İlginizi Çekebilir