Better Call Saul setinde fenalaşan Bob Odenkirk hastaneye kaldırıldı

Ersin Kılıç 28.07.2021 - 13:29
Breaking Bad ve ardından Better Call Saul performansı ile göz dolduran Bob Odenkirk çekimler sırasında yere yığılan oyuncu hastaneye kaldırıldı.

6.sezon çekimleri devam eden Better Call Saul setinden üzücü bir haber geldi ve yaşanan bir kaza sonucunda dizinin başrol oyuncusu Bob Odenkirk'ün hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Yeni sezonu merakla beklenen dizinin çekimleri sırasında fenalaşarak yere yığıldığı belirtilen Bob Odenkirk'ün ambulans çağrılarak hastaneye kaldırıldığı rapor edildi.

Better Call Saul başrol oyuncusu Bob Odenkirk hastaneye kaldırıldı

Variety sitesinin haberine göre çekimleri New Mexico'da devam eden Breaking Bad spin-off projesinin çekimlerinde Odenkirk'ün birden yere düştüğü belirtilmiş. Kazanın ciddiyeti konusunda ise henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Gelen haberlerde oyuncunun durumunun tam olarak ne olduğunun belli olmadığı fakat önlem amaçlı hastaneye kaldırılmış olabileceği de söyleniyor. Bu kaza muhtemelen kısa süreli de olsa dizinin çekimlerini aksatacaktır. Son olarak Nobody filmiyle de gündeme gelen ve güzel bir performans sergileyen ünlü oyuncunun 58 yaşında olduğunu da hatırlatalım.

Bob Odenkirk'ün Jimmy McGill / Saul Goodman karakterine hayat verdiği Better Call Saul dizisinin beşinci sezonu diğer sezonlarda olduğu gibi çok beğenilmiş ve hikaye oldukça yüksek bir seviyedeyken sezon finali yapmıştı. Dizide Odenkirk'e Kim Wexler rolü ile Rhea Seehorn, Howard Hamlin rolünde Patrick Fabian, Mike Ehrmantraut rolünde Jonathan Banks, Nacho Vargo rolünde Michael Mando ve Gus Fring rolünde Giancarlo Esposito gibi oyuncular eşlik ediyor.

Better Call Saul setinde fenalaşan Bob Odenkirk hastaneye kaldırıldı

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 13:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
JosefStone
JosefStone 28.07.2021 15:01
:(
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2021 14:48
Bu adam muthis 58 den buyuk saniyordum. Bu sezon komple aksiyon olacak diyorlar keske 2 sozon daha surup oyle final yapsaydi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Better Call Saul setinde fenalaşan Bob Odenkirk hastaneye kaldırıldı
İlginizi Çekebilir