Beyond a Steel Sky için hikaye fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 9.06.2020 - 12:29
Beneath a Steel Sky'ın devam oyunu olan Beyond a Steel Sky için uzun süreli sessizlik bozuldu ve oyunun hikaye odaklı yeni fragmanı yayınlandı.

Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan Beyond a Steel Sky için hikaye odaklı yeni bir video yayınlandı. Duyurusu üzerinden bir yılı aşkın bir süre geçen oyun, son olarak 2020 yılına ertelenmişti. Yayınlanan hikaye videosunda ise oyunun atmosferine daha yakından bakma şansına sahip oluyoruz.

Beyond a Steel Sky için hikaye odaklı bir fragman yayınlandı

Beyond a Steel Sky, 25 yılı aşkın bir süre önce çıkan, tam tarih vermek gerekirse 1994 yılında piyasaya sürülen Beneath a Steel Sky oyununun devamı olarak karşımıza çıkacak. Revolution Software tarafından geliştirilen oyunun dünyasına baktığımızda distopik bir cyberpunk havasına sahip olduğunu görüyoruz. Devasa gökdelenler, her yerde dolaşan robotlar ve füturistik bir yapı ile bu atmosferin tüm gerekliliklerini yerine getireceğe benziyor.

1994 yılında çıkan ilk oyunda distopik bir gelecekte, büyük bir şehrin en üst katında mahsur kalmış bir karakterin başından geçenlere şahit oluyorduk. Oyun distopik Avustralya'da geçiyor ve nükleer savaşın ardından ülkedeki eyaletleri Ticaret Birliği'ne bağlanmış ve farklı devletlere bölündüğünü görüyorduk. Beneath A Steel Sky'da oyuna ikinci büyük şehir devleti olan Union City'de başlıyorduk. Devam oyununda da Union şehrinin odak noktalarından biri olduğunu görüyoruz. Steam dışında Apple'ın oyun servisi Apple Arcade'e de gelecek olan oyunun hikaye fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.06.2020 21:37
Bioshock, Borderlands ve birazcık da Fallout'ımsı bir atmosferi var, iyi bir iş çıkar umarım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Beyond a Steel Sky için hikaye fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir