Beyond Good & Evil 2 çıkış tarihi için yakın bir dönemi beklemeyin

Ersin Kılıç 7.02.2020 - 10:45
Yıllardır yapım aşamasında olan Beyond Good & Evil 2 oyunu için biraz daha beklememiz gerekecek

Ubisoft yaptığı açıklama ile Beyond Good & Evil 2 çıkış tarihi için oyuncuların biraz daha beklemesi gerektiğini belirtti. Bildiğiniz gibi oyun ilk olarak geçtiğimiz nesil konsollar için duyurulmuş, fakat bir türlü karşımıza çıkamamıştı. Daha sonrasında ise iptal edilip, yeniden ele alınan Beyond Good & Evil 2'nin bu yeni versiyonu, yine uzun bir süredir yapım aşamasında. Firmanın belki de en uzun soluklu yapım süreci geçiren oyunlarından biri haline gelen Beyond Good & Evil 2 için hala net bir çıkış tarihi verilmiş değil.

Beyond Good & Evil 2 çıkış tarihi için yakın bir dönemi beklemeyin

Ubisoft ise oyunun çıkış tarihi için, en azından bu sene çok umutlu değil. Son olarak bu yıl içerisinde beş AAA oyun çıkaracağını açıklayan Ubisoft, doğal olarak Beyond Good & Evil 2 sorularıyla da karşılaşmış durumda. Yapılan açıklamaya göre bu beş önemli oyun içerisinde Beyond Good & Evil 2 yer almıyor. Oyunun bu sene içerisinde çıkmayacağı ve en erken bir sonraki finansal yılın sonuna sarkacağı belirtilmiş. Bir sonraki finansal dönem ise 31 Mart 2021'de sona erecek. Yani oyunun en iyi ihtimalle bile Nisan 2021'den önce karşımıza çıkmayacağını söyleyebiliriz.

Ubisoft'un dün yaptığı açıklamada adı geçen beş oyundan üç tanesi ise şimdiden tahmin ediliyor. Bu oyunlardan üç tanesi Rainbow Six Quarantine, Gods & Monsters ve Watch Dogs Legion olarak karşımıza çıkacak. Diğer iki oyunun ise ne olduğu henüz bilinmiyor. Tahminler arasında tabi ki yeni Assassin's Creed oyunu ile birlikte Splinter Cell gibi yapımlar yer almakta. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 11:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
oXelight
oXelight 13.02.2020 11:07
Gençlik zamanlarımda BG&E 1 i ayıla bayıla oynamıştım. Umarım bu gecikmeler 2. oyunun kalitesini arttırır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 9.02.2020 18:46
Michel Ancel abimiz(oyunun başındaki abimşz)yıllar önce PS4 e özel WİLD diye bir oyun duyurmuştu ne oldu o acep.takip ettiğim kadar iptal da olmamıştı o oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Beyond Good & Evil 2 çıkış tarihi için yakın bir dönemi beklemeyin
İlginizi Çekebilir