Beyond Good & Evil 2, ilk bir sene Switch'e özel olacak (Dedikodu)

Hürcan Köse 4.01.2017 - 10:25
Mario & Rabbids RPG'si gelebilir
Nintendo Switch'in duyurusundan beri ortaya çıkan bilgiler ve dedikodular, çok uzun zamandır beklemekte olduğumuz Beyond Good & Evil 2'nin Switch'e özel olarak çıkacağını gösteriyordu. Herhangi bir kesinliği olmasa da birçok ağızdan duyulduğu için insanlar biraz kaygılanmaya başlamıştı.

Genelde oyun dünyasına sızdırdığı önemli bilgiler ile gündeme düşen Laura Kate Dale, bu kez de Beyond Good & Evil 2 için yeni bilgiler verdi. Söylediğine göre oyunun Nintendo'daki kod adı "Odyssey" ve oyun ilk bir sene yalnızca Nintendo Switch'e özel olacak. Bu bir senelik süreç bittikten sonra oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC için dijital olarak çıkacak. Son olarak verdiği bilgi ile de önümüzdeki haftaki Nintendo Switch etkinliğinin sonunda oyunun ilk fragmanının gösterileceğini vurguladı.

Dale ayrıca Mario ve Rabbids evrenlerini birleştiren "Rabbids Kingdom Battle" adlı bir rol yapma oyununun da duyurulacağını söyledi. Bu dedikoduların gerçek bir sonuca ulaşıp ulaşmayacağını önümüzdeki Switch etkinliğinde göreceğiz.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
oXelight
oXelight 5.01.2017 00:37
Umarım öyle bir şey yapmazlar. Yoksa beddua ederim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Beyond Good & Evil 2, ilk bir sene Switch'e özel olacak (Dedikodu)
İlginizi Çekebilir