Bigpoint Asya'ya Riot ve CJ Netmarble'dan dev transfer!

Merlinin Kazanı 24.02.2015 - 15:15
Derek Oh, artık Bigpoint çalışanı
oyun geliştirici ve yayıncısı Bigpoint’in geçtiğimiz günlerde Kore’de açılan ofisi, yeni atanan Genel Müdür ile büyümeye devam ediyor! Riot ve CJ Netmarble’ın  eski Genel Müdürü Derek Oh, Bigpoint Kore’nin Yeni Ülke Müdürü olarak göreve başladı.

"Derek’in ekibimize katılmış olmasından ötürü çok mutluyuz. İleride Bigpoint’in Güney Kore’deki yüzü olacak…” açıklamasını yapan Dağıtım Müdürü Giovanni Valeriota ekliyor; “Online oyunlar konusundaki zengin deneyimi ile Derek, sofistike Koreli oyuncuların ihtiyaçlarını karşılayacak  kanıtlanmış bilgi ve deneyimiyle Bigpoint’i yerel pazarda ileri götürecek en doğru isim.”

Bigpoint Asya'ya Riot ve CJ Netmarble'dan dev transfer!
13 yıllık kariyeri boyunca, online oyun sektöründe geniş bir deneyim edinen Derek; en son CJ Netmarble’ın Uluslararası İş Geliştirme Direktörlüğünü yürüttü. Planları CJ Group Kore’nin interaktif oyun departmanında ve uluslararası yedi ofiste başarıyla uygulandı. Daha önce Riot Games’in Kore ofisinin kurulmasına önderlik eden Derek, Riot Games Kore Oyun Operasyon Direktörü olarak tüm operasyonları koordine etmenin yanı sıra, oyun dünyasına Leauge of Legends’ı tanıtmıştı.

Bigpoint ailesinin bir parçası olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Derek Oh, “Halihazırda şirketçe üzerinde çalışılan bir sürü heyecan verici proje yürütülüyor, özellikle Güney Kore için. Bigpoint’in oyun portföyünün Asya’da büyük bir potansiyeli var.” şeklinde açıklama yaptı.

Bigpoint’in Uluslararası Büyüme Direktörü Arslan Kıran; ses getiren transfer için; “Derek, Riot Games Güney Kore’nin ilk çalışanıydı ve Asya’da oldukça geniş bir ağa sahip. Tüm yerli ve yabancı ortaklatımızla, Güney Kore’yle başlayan Asya açılımımızı ve markamızı güçlendirmek ve belirginleştirmek için birlikte el ele çalışacağız.” diye konuştu.

-Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bigpoint Asya'ya Riot ve CJ Netmarble'dan dev transfer!
İlginizi Çekebilir