Bikini Karate Babes geri dönüyor!

Berkant Jeff Akarcan 31.01.2013 - 10:08
Pamuk eller Kickstarter'a!
2002 yılında çıkan ve tarihin en nefis oyunlarından olan Bikini Karate Babes'i inşallah çok yakında akıllı telefonlarımızda ve tabletlerimizde göreceğiz.

Bikini Karate Babes geri dönüyor!
İkincisi Bikini Karate Babes 2: Warriors of Elysia ismiyle Haziran 2011'de piyasaya çıkan Bikini Karate Babes efsanesi bitecek gibi gözükmüyor ve bitmesini de çok istemiyoruz açıkçası. Çünkü böylesine güzel bir oyun anca 10 yılda bir gelir!

Bikini Karate Babes'in planlanan mobil versiyonunu tesadüfen Kickstarter'da gördük bugün. Beş gün önce başlayan Kickstarter projesi olan Bikini Karate Babes Mobile, eğer 11 Mart'a kadar $26,000 toplayabilirse hayata geçecek. 5 gün içinde 14 kişinin desteklediği BKB Mobile, umuyoruz bu haberden sonra bir patlama yaratır ve önümüzdeki 40 gün içinde kalan $25,050 dolar da toplanabilir.

Bikini Karate Babes geri dönüyor!
Artık kült oyun diyebileceğimiz Bikini Karate Babes'in mobil versiyonu da tıpkı orijinali gibi 90'ların "full motion video game" kafasını geri getirecek. Tamamiyle motion-capture ile hazırlanan dövüşçü animasyonları geri dönecek, e tabi orijinal oyundan bazı karakterler ve mekanları da göreceğiz. Tabi Andy Sikorski tarafından hazırlanan süper müzikler de geri dönüyor.

Arcade, Team Fight ve Vegas gibi eski oyun modlarının yanı sıra, Tournament ve Aquarium adında iki yeni oyun modu da oyuna dahil ediliyor.

Bikini Karate Babes geri dönüyor!
Kickstarter'da Bikini Karate Babes Mobile'a destek vermek için paketler şu şekilde:

$1 - Teşekkür e-postası ve 25 kartlık Online Trading Card paketi

$5 - Yukarıdakilerin hepsi ve 2011 & 2012 BKB takvimi

$10 - Yukarıdakilerin hepsi ve orijinal BKB oyunu (dijital)

$15 - Yukarıdakilerin hepsi ve BKB2: Warriors of Elysia oyunu (dijital)

$25 - Yukarıdakilerin hepsi ve BKB, BKB2'nin DVD kopyaları, Inside The Bikini ve The Warriors Tale belgeselleri DVD'leri'nin yanı sıra ikinci, üçüncü ve dördüncü Online Trading Cards paketleri.

$35 - Yukarıdakilerin hepsi ve Bigger, Badder, Bustier belgeseli, Escape From Exile adındaki iki oyun arasındaki hikayeyi bağlayan film'in yanı sıra BKB Mobile'ın tam versiyonu ve beşinci ile altıncı seri Online Trading Cards paketi.

$50 - Yukarıdakilerin hepsi ve BKB Mobile'ın jeneriğinde isminize teşekkür (bu size kalmış). Artı olarak geliştirici forumuna yetki, ilk iki oyunun Soundtrack CD'leri ve BKB2: RAW serisinin ilk defa yayınlanacak olan dört DVD'lik ham görüntüler içeren yapım seti.

$90 - Yukarıdakilerin hepsi ve BKB Mobile'ın jeneriğinde yardımcı yapımcı olarak isminizin geçmesi (bu size kalmış). Artı olarak BKB2'den Mira Popova'nın akrobatik görüntülerinin olduğu Amazing Aphrodite DVD'si ile tüm ekstra karakterlerin pembe bikinili videolarının olduğu kamera arkası DVD'si Pinkies. Ayrıca 2013 BKB duvar takvimi, ilk defa bu pakete özel.

$140 - Yukarıdakilerin hepsi ve oyunun yapımcısından imzalı BKB Mobile yardımcı yapımcı sertifikası. Orijinal BKB'deki favori karakterlerimiz Aphrodite ve Venus'un oyun yapımındaki hikayesinin görüntülerini içeren özel DVD, 1 yıllık BKB Fan Clup özel üyeliği, Beta Test yetkisi, Tien Wu'nun çalışmalarını içeren DVD'si ve sadece 20 adet olan ışıklı BKB bilekliği.

$450 - Yukarıdakilerin hepsi ve BKB Mobile'da oynanabilir bir karakter olmak! Tabi bunun için hatun olmanız ve 18 yaşın üzerinde gerekiyor (hatun değilseniz veya istemiyorsanız gönüllü birini seçebilirsiniz).

$750 - Bir önceki paket hariç yukarıdakilerin hepsi ve BKB Mobile'da sadece kendinizin görebileceği oynanabilir bir karakter olmak. Bunun için erkek de olabilirsiniz ama 18 yaş sınırı devam ediyor.

$3000 - Bir önceki ve ondan önceki paket hariç yukarıdakilerin hepsi ve seçeceğiniz 4 kişinin BKB Mobile'da oynanabilir karakter olması. Ayrıca oyunun jeneriğinde uygulayıcı yapımcı olmak, yapımcı tarafından imzalı bir sertifika ve IMDB'de uygulayıcı yapımcı olarak isminizin geçmesi (bu size kalmış). Öte yandan oyunun geliştirme sürecinde yer almak ve yayınlanan tüm karakterlerin açık olarak gelmesi.
Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 04:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bikini Karate Babes geri dönüyor!
İlginizi Çekebilir