Bilimkurgu FPS türündeki Disintegration'ın çıkış tarihi açıklandı

Ersin Kılıç 7.05.2020 - 16:42
Yeni bilimkurgu FPS oyununda insanlığın son kalıntılarını kurtarmak için savaşırken ağır silahlandırılmış bir Gravcycle'a pilotluk ediyoruz.

Halo'nun yaratıcısı Marcus Lehto tarafından kurulan 30 kişilik bağımsız stüdyonun ilk oyunu Disintegration'ın PC, PlayStation 4 ve Xbox One için dijital olarak 16 Haziran 2020'de 49.99 $/ 49.99 €'ya çıkacağını açıkladı. Oyunu önceden sipariş eden oyuncular çok oyunculu mod için; benzersiz Lost Ronin Midnight mürettebat kaplaması, Flex emote, Disintegration Gravcycle Madalyası eklentisi ve platforma özel animasyonlu banner'lar dahil olmak üzere bonus kozmetik dijital içerik kazanacaklar. Disintegration için ön siparişler artık Xbox One ve PC için Steam üzerinden mevcut.

Bilimkurgu FPS türündeki Disintegration'ın çıkış tarihi açıklandı 

Disintegration, tamamen yeni bir deneyim yaratmak için FPS ile gerçek zamanlı taktik unsurlarının harmanlandığı bir bilimkurgu, shooter oyunudur. Kıtlık, kaynak eksikliği ve yıkımın eşiğinde bir gezegende yer alan insanlık bu yıkıcı gerçeklikten kurtulmak için, insan beyninin robotik bir armatüre aktarıldığı Integration (Entegrasyon) olarak bilinen bir süreç geliştirdi. Süre gelen bu kaosun ardından Rayonne olarak bilinen saldırgan, militarist bir lejyon kontrolü ele geçirir ve güçlerini pekiştirmek için bir zamanlar isteğe bağlı Entegrasyon sürecini insanlığın geri kalanına zorla dayatmaya başlar.

Oyuncular, ezici Rayonne gücüne karşı savaşmak için küçük bir kanun kaçağı grubuna liderlik eden inanılmaz derecede yetenekli bir Gravcycle pilotu Romer Shoal'a komuta ediyor. Heyecan verici tek kişilik senaryo boyunca oyuncular, son demlerini yaşayan insanlığa bir yaşam umudu oluşturmak adına Rayonne kuvvetlerini yenmek için Romer ve ekibi ile bir dizi aksiyon, patlama ve sürpriz sonlu göreve katılarak silah yüklü bir Gravcycle'ı kontrol edecekler.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2020 23:10
Bilim kurulu diye okudum, Allah'ım sen aklımıza mükayit ol
Kalan Karakter: 300 Gönder
level52
level52 7.05.2020 23:01
Mass Effect ten esinlenmişler belli ki.Umarım en az onun kadar güzel bir oyun olur.Takip edilesi bir oyun...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bilimkurgu FPS türündeki Disintegration'ın çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir