Bilson: Metro 2034'ye daha çok destek vereceğiz

Murat Halilbeyoğlu 15.01.2011 - 12:52
Bilson ilk oyunun değerini bilemediklerini belirtti.
THQ patronu Danny Bilson, Metro 2033'ün pazarlamasının ve desteğinin olması gerektiği kadar yapılamadığını itiraf etti, ancak Metro 2034'ün bu konuda daha iyi olacağına söz veriyor.

Bilson devam oyununa sadece pazarlama açısından önem verilmeyeceği, ayrıca 4A Games'in yardımı ile teknik destek konusunda da gerekli olanağın sağlanacağını belirtti.

Bilson: Metro 2034'ye daha çok destek vereceğiz
"Oyunun belli bölgeleri biraz cila gerektiriyor. Dolayısı ile oyuna tam destek verilmedi derken bunun anlamı ürün geliştirme ve pazarlamanın yeteri kadar çalışmadığı anlamına geliyor. İkinci oyunda bu tarz problemler olmayacak. Daha ilk oyunun dağıtımına başlanmadan ikinci oyun için yeşil ışık vermiştim çünkü 4A'nın neler yapabileceğinin gayet farkındaydım" diyen Bilson ikinci oyunda hem 3D desteği olacağını hem de PS3'e gelme ihtimalinin yüksek olduğunu belirtirken ilk oyunun oynanışındaki bazı hataların bu oyunda düzeltildiğini ve ilkine oyuna oranla daha iyi bir teknoloji, görsellik ve daha ilginç bir dünyayı karşımıza getireceklerini söyledi.
Yorumlar 41
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bilson: Metro 2034'ye daha çok destek vereceğiz
İlginizi Çekebilir