Binding of Isaac: Afterbirth+'nın en son güncellemesi içerik dolu

Mehmet Atilla Turan 1.05.2018 - 14:21
Yapımcı Edward McMillen'in vedası bir hayli iyi.

Binding of Isaac ile popüler olmayı başaran yapımcı Edward McMillen, başarısını daha da ilerleterek oyunculara Binding of Isaac: Rebirth'ü sunmuştu. Serinin ikinci oyunu, beklendiği gibi daha fazla içerikle doluydu. Bunların arasında yeni düşmanlar, yeni silahlar, yeni özellikler ve yeni odalar bulunuyordu. McMillen, bir zaman sonra Afterbirth'ü çıkardı. Afterbirth+ ile ise, oyuncuların daha da fazla sevebileceği modları ve türevi içerikleri tam bir DLC olarak sunuyordu.

Son güncelleme ile oyuna 800 adet yeni oda eklendi

"Room Shooter" türünden bir oyun olan Binding of Isaac, her oynayışınızda farklı odaları size sunuyor ve eşyalar ve rastgele olarak veriliyor. Durum böyle olunca her oyun, bir öncekinden farklı oluyor. Rebirth ve Afterbirth+'da bu durumu daha da ileri taşıyan McMillen, son güncellemede, oyuncu kitlesinin istediği silahları, özellikleri, set eşyalarını ve yaklaşık 800 adet yeni olarak tasarlanmış odaları oyunculara sunuyor.

Afterbirth+'ün sahiplerine ücretsiz olarak verilecek olan bu güncelleme, bir nevi McMillen'in vedası olarak görülüyor. Geçtiğimiz senelerde, Tumblr hesabında, yeni bir oyunun yapımına başladığını belirten McMillen, bu zamandan sonra Legend of Bum-boo üzerinde çalışacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2018 16:39
500 saat oynadım şu oyunu,gerçekten mükemmel bir oyun herkese tavsiye ediyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Binding of Isaac: Afterbirth+'nın son güncellemesi dopdolu
İlginizi Çekebilir