Bioshock 2 "tutkuyla" hazırlanıyor!

Mert Çalım 3.06.2010 - 12:31
Bioshock 2 "tutkuyla" hazırlanıyor!

Merlinin Kazanı - Extra Oyuncuların Buluşma Noktası

         Bioshock'un yaratıcılarından Ken Levine ile yapılan röportajda, 2K Boston'ın yapım aşamasında olan yeni oyunu için "tutkulu" bir sürecin izlendiği öğrenildi! Levine ile yapılan söyleşide, stüdyonun amacı, tasarım felsefesi ve daha birçok konu tartışıldı. İşte Ken Levine'in sözleri:

         "Bu projeyi hayata geçirmeye karar verdiğimizde, işe almak istediğimiz kişileri işe almak için oldukça çaba sarfettik. Oyunun çıkış tarihi hakkında yakın bir süre içinde konuşmak istemiyoruz, belli bir zamana ihtiyacımız olduğu muhakkak. Ayrıca daha önce olmadığımız kadar tutkuyla çalışıyoruz; hatta ilk Bioshock oyunundan bile fazla tutkulu, bunun bir gecede olmayacağını da bilmekteyiz. Çoğu firmanın karşılaştığı çelişkilerle de karşı karşıyayız, ya daha önce çalışmadığınız bir yığın yanlış kişiyi işe alır işi çabuk bitirmek istersiniz ve hüsran yaşarsınız ya da uzun yıllardır beraber çalışmış olan insanlarla bu işi yürütür ve böylece başarı şansınızı da oldukça artırırsınız."

         "Tutkuyla" çalıştıklarını duymak hoş, zaten öyle de olması gerekir. Yine de oyunun çıkışı yaklaşmadan tipik oyun endüstrisi sözlerine de fazla itibar etmemekte yarar var gibi.

KAYNAK
Bioshock 2 "tutkuyla" hazırlanıyor!
gamasutra.com


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bioshock 2 "tutkuyla" hazırlanıyor!
İlginizi Çekebilir