Bioshock Collection resmi olarak duyuruldu!

Ersin Kılıç 30.06.2016 - 15:23
Sonunda duyuru videosu geldi
Sabah saatlerinde yaptığımız haberde uzun süredir dedikodu olarak gündemi meşgul eden Bioshock Collection'dan bahsetmiş ve oyunun 2K Games sitesinde kısa bir süre gözüktüğünü belirtmiştik. İşte bu sızıntıdan sadece birkaç saat sonra 2K Games yayınladığı bir video ile Bioshock Collection'ı resmi olarak duyurdu.

Yeniden yapım olarak karşımıza çıkacak olan Bioshock Collection içerisinde serinin üç oyununu da barındıracak ve daha iyi görseller ile çıkışını yapacak. Ayrıca bu özel pakette üç oyun için çıkmış indirilebilir içeriklerin yanı sıra ken levine ve Shawn Robertson'ın oyun hakkındaki yorumlarına da yer verilecek.

60$ fiyat etiketine sahip olan ve 13 Eylül'de PC, PS4 ve Xbox One için çıkışını yapacak olan bu özel sürümün videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bioshock Collection içeriğinde şunlar bulunuyor;

·          BioShock

o   BioShock ve BioShock Infinite’in kreatif direktörü Ken Levine ve BioShock’un animasyon şefi ve BioShock Infinite’in animasyon direktörü Shawn Robertson’ın yer aldığı video serisi  “Director’s Commentary: Imagining BioShock”

o   Museum of Orphaned Concepts: Orijinal oyunda yer bulamayan konsept çizimlere perde arkası bir bakış sunan Rapture’dan esinlenilmiş sanal müzede bir gezintiye çıkın.

o   Challenge Rooms: BioShock’un hikayesi dışında bulmacalarla, splicer ve Big Daddy’ler ile uğraşın. Ve tabi başarımlarla.

·         BioShock 2 (**Çokluoyuncu dahil olmayacaktır)

o   Minerva’s Den: Rapture’un daha önce görmediğiniz bir yanını sunan, kendi başına bir BioShock hikayesi. Minerva’s Den’e özel deneysel Ion Laser ve kaotik Gravity Well Plasmid gibi gelişmiş savaş yeteneklerinizle Lancer Big Daddy ile yüzleşin.

o   Protector Trials: BioShock 2’deki olayların hemen öncesinde derin uykudan uyanmış bir Alpha Series Big Daddy’nin kontrolünü ele alın.

·         BioShock Infinite

o   Burial at Sea - Episode 1 & 2 Eklenti Paketleri: Bu iki bölümlü DLC paketi BioShock üçlemesini başladığı yere götürerek tamamlıyor. Orijinal BioShock’taki olayların hemen öncesinde Rapture’a dönün.

o   Clash in the Clouds Eklenti Paketi: Liderlik tablosunda yer almak ve The Columbian Archaeological Society müzesinde gezilecek bölgeleri açmak için dört ek haritada 60 mücadele dalgasına karşı mücadele edin.


       o   Columbia's Finest Paketi: İçinde Industrial Revolution Pack ve Upgrade Pack içeriğine ek olarak 500 Silver Eagle, beş Lock Pick, altı benzersiz eşya ve iki silah geliştirmesi bulunur: Comstock’s China Broom Shotgun ve Comstock’s Eagle Eye Sniper Rifle.

Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2016 12:11
aslında türkçe dil için firmaya herkez mesaj atsa belki bir güzellik olur :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
B777
B777 2.07.2016 16:52
60$ sanki fazla gibi. Ülkemizde ise kim bilir kaç TL olur. Bence, anca indirimde filan alınır...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.07.2016 14:39
bu oyun oynamaktan en zevk aldıgım en sevdigim serilerden biri.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2016 20:26
Nasıl bir kısa videodur bu tüyler diken diken oldu...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2016 19:58
birde yeni oyunu duyursalar da rahatlasak:(
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bioshock Collection resmi olarak duyuruldu!
İlginizi Çekebilir