BioShock Infinite kan kaybına devam ediyor

Murat Halilbeyoğlu 16.10.2012 - 11:05
İki daha gitti, kaç kaldı?
2013'te hepimizin merakla beklediği Bioshock Infinite'ten sürekli olarak kötü haberler gelmeye devam ediyor.

Nitekim oyunun yapımcı firması Irrational Games iki kilit adamını daha kaybetti. LinkedIn'deki ilana göre yapay zeka baş tasarımcısı Don Norbury ve savaş tasarım yönetmeni Clint Bundrick, Ken Levine'ın firmasından ayrılan yeni isimler.

E3'te ödül alan Bioshock Infinite'in bir süredir  crunch-time dediğimiz, işlerin sıkışık bir döneme girdiği ve gerekenden çok daha az zamanın kaldığı bir zaman aralığında.

BioShock Infinite kan kaybına devam ediyor
Zaten çok da iyi gitmeyen geliştirme aşaması ağustostan beri ayrılanların da eksiklikleri göz önüne alındığında oldukça sıkıntılı bir döneme girecek gibi. Yazın ayrılan sanat yönetmeni Nate Wells ve yapım geliştirme yönetmeni Tim Gerritsen'dan sonra ekibin hala hırslı olduğu ancak eksikliklerden dolayı oyundaki multiplayer modunun iptal edildiği, öte yandan oyunun Elizabeth karakterinin de zorluklar çıkarttığı söyleniyor.

Buna rağmen sadce gidenler değil ekibe yeni katılanlar da oluyor. Epic Games'ten Rod Fergusson bunlardan birisi.

LinkedIn sayfasına göre Norbury ve Bundrick Microsoft'ta iş buldukları için ayrılmışlar. Ayrılmalar hakkında bir yorum yapmayan Irrational sözcüsü ve firma uzun bir süre sessizliğini bozmayacak gibi görünüyor. Bakalım işin sonunda neler olacak?
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 14:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
BioShock Infinite kan kaybına devam ediyor
İlginizi Çekebilir