Bioshock Infinite'in alternatif kapağı seçildi

Berkant Jeff Akarcan 24.12.2012 - 16:57
Yeni kapak tartışmalara son noktayı koyabilecek mi?
Yayınlandığı ilk günden beri oyuncular tarafından büyük tepki toplayan ve serinin yaratıcı Ken Levine'ı bile açıklama yapmak zorunda bırakan kapakla ilgili tartışmalar bugün bir nebze de olsun yumuşayabilir.

Bioshock Infinite'in alternatif kapağı seçildi
Irrational Games bildiğiniz üzre, kapağın tepki çekmesi sebebiyle hazırladığı alternatif kapakları oyuncuların oylamasına sunmuş ve oyunun ikinci kapağının seçimini oyunculara bırakmıştı. Demokrasinin sayıca üstün olan azınlıkların sözünün geçtiği bir sistem olduğunu göz önünde olduğunu bir kez daha kanıtladı bu oylama.

Yukarıda da gördüğünüz, soldaki Songbird'lü alternatif kapak, tüm oyların %38'ini elde ederek birinci seçildi, ikinci gelen kapak ise oyların %26'sını aldı.

Oyunun raflarda göreceğimiz kapağı ilk duyurulan ve yukarıdaki görselde sağda yer alan kapak olsa da, oyunu satın aldıktan sonra arkasını çevirip alternatif kapak ile değiştirebileceğiz.

Oyunların artık dijital olarak satın alınma oranlarının kutulu satın alma oranlarından fazla olduğunu düşünürsek, bunun bu kadar olay haline getirilmesi en başından beri anlam veremediğimiz bir şeydi. Öte yandan kişisel görüşüm bu kapağın, asıl kapaktan bile kötü olduğu yönünde. Elizabeth'li kapak varken seçilen bu olmamalıydı. Acaba kaçımız oyunu aldıktan sonra kapağı değiştireceğiz, orası da ayrı bir merak konusu.
Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 05:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bioshock Infinite'in alternatif kapağı seçildi
İlginizi Çekebilir