Bioshock'a bu şarkılarla veda edin...

Can Arabacı 31.03.2014 - 16:40
Irrational Burial at Sea eklentisinin müziklerini yayınladı!
Burial at Sea'nin ikinci bölümüyle birlikte kepenklerini kapatan Irrational Games giderayak oyunculara ufak bir hediye paketi daha bıraktı: Bioshock Infinite: Burial at Sea'ye ait üç adet şarkı! Oyunun müzik yönetmeni Jim Bonney tarafından paylaşılan blog yazısında şarkıların yanı sıra bu parçaların nasıl yazılıp bestelendiğiyle ilgili bilgiler de mevcut.

Bu üç şarkıdan ilkinin adı "Little Sister' Song". Tahmin edeceğiniz gibi Little Sister'ları v Tenebaum'u içeren bu şarkının kaba bir halini Ken Levine'e sunan Bonney, daha sonra Levine'in tavsiyesiyle şarkıya 1940-1950'lerin müzikal girişlerinden birini eklemeye karar vermiş:

İkinci şarkı olan "The Pie Song" ise 50'li yılların folk şarkılarını temel alan ve onu Rapture temasına oturtan bir çalışma olmuş. Bu şarkı için Joe Fielder'la birlikte çalışan Bonney, şarkıya uygun sesi bulmak için çok uğraştıklarını da eklemiş blogdaki yazısına...

Son şarkı ise Burial at Sea'ye eklenen Old Man Winter plasmid'i için yaratılmış bir reklam müziğinden ibaret. "Keep your cool with Old Man Winter" sloganıyla çıkış noktasını yakalayan bu müzik en nihayetinde "Old Man Winter Jingle"ın ortaya çıkmasını sağlamış.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 16:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bioshock'a bu şarkılarla veda edin...
İlginizi Çekebilir