BioWare, Anthem'ın PC kontrolleri hakkında yeni açıklama yaptı

Furkan Güler 17.02.2019 - 16:17
PC oyuncuları rahata erecek.

EA Access üyeleri için çıkan, diğer oyuncular için ise haftaya çıkacak olan Anthem, çıkışıyla birlikte milyonlarca oyuncuyu kendine bağladı. Sahip olduğu mekanikleriyle oyuncuları etkileyen yapım PS4 ve Xbox One'ın yanında PC için de piyasada bulunuyor. Ancak konsol platformlarını aksine oyun PC tarafında biraz sıkıntılı. Oyunculardan aldığı geri dönüşlerden sonra oyunun kontrollerinde sıkıntı olduğunu kabul eden BioWare, önümüzdeki günlerce oyunun PC sürümü için özel bir güncelleme yayınlayacak. Yayınlanacak olan güncellemeyle birlikte Anthem'ın PC sürümünün kontrolleri değişecek. Karakter kontrollerinin yanında ateş etme ve uçma kontrollerinde de sıkıntılar yaşanan oyun, kontrolcüyle daha kolay bir şekilde oynanabiliyor. Hatta bazı PC oyuncuları, Anthem'ı kontrolcüyle oynadığını belirtiyor.

Anthem'ın kontrolleri değişecek

BioWare, Anthem'ın PC kontrolleri hakkında yeni açıklama yaptı

Vuruş hissiyatı konusunda da sıkıntıları bulunan yapım, bakalım EA Games kanadında satış anlamında memnuniyet sağlayacak mı? Merak ediyoruz. Apex Legends tarafında maliyeti çok düşük tutarak büyük bir başarı elde eden EA Games, Anthem'ın satışlarını nasıl yorumlayacağı merak ediliyor. Umarız EA Games, diğer stüdyolara yaptığı gibi BioWare'ın da fişini çekmez.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.02.2019 17:43
aslında apex legends ea'in gözünü açmasını sağlayabilir her ne kadar benim pc'de açılmasa ve ea'İn bu sorunu çözmesede(phenom işlemcilerde çalışmıyor oyun). hayvan gibi grafik kasıp boş oyun yapıp oyuncu kaybetmektense daha basit ama oynanışı zevkli ve para göz olmayan monetization ile oyun yapar..
Kalan Karakter: 300 Gönder
BioWare, Anthem'ın PC kontrolleri hakkında yeni açıklama yaptı
İlginizi Çekebilir