Bioware, Cerberus Ağı'nı duyurdu

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Bioware, Cerberus Ağı'nı duyurdu
Mass Effect 2 Oyuncuları, 26 Ocak’ta Heyecan Verici Bonus İçeriği İndirebilecekler

Edmonton, Alberta (19 Ocak 2010) – Bir Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) markası olan BioWare™ bugün, Mass Effect 2 oyuncularının indirilebilir içerik ve haberler yoluyla zengin ve dinamik Mass Effect evreniyle daha içli dışlı olmasını sağlayacak oyun içi portalı, ‘Cerberus Ağı’nı duyurdu.

‘Cerberus Ağı’, Mass Effect 2’yi satın almış oyuncular tarafından, oyunun perakende ve dijital versiyonlarında bulunan tek kullanımlık şifre ile aktif hale getirilecek. ‘Cerberus Ağı’ sayesinde oyuncular ek bir ücret ödemeden Mass Effect 2 ile ilgili bonus içeriklerin yanı sıra, günlük mesajlar ve haberler de alabilecekler. Oyunu ikinci el alan oyuncular da, oyun içinden satın alabilecekleri tek kullanımlık aktivasyon şifresi ile ‘Cerberus Ağı’nı açabilecekler.

Mass Effect 2, 2010 yılının ilk büyük oyunu ve New York Times, IGN ve Wired tarafından ‘Yılın En Çok Beklenen Oyunları’ listesindeki oyunlardan biri
“Cerberus Ağı, Mass Effect 2’nin zengin evrenini daha da genişletiyor,” diyor BioWare kurucu ortaklarından ve EA RPG/MMO Grubu Genel Müdürü Dr. Ray Muzyka. “Sadık BioWare ve Mass Effect hayranlarımızı yüksek kaliteli içeriklerle ödüllendirmekten ve oyuncularımıza Mass Effect’in benzersiz hikayesine kendilerini daha da kaptırmaları için yeni bir yol daha sunmaktan heyecan duyuyoruz.”

‘Cerberus Ağı’na erişimi olan oyuncular yeni görevler ve oyun içi eşyaları içeren ilk DLC paketini 26 Ocak’ta (Kuzey Amerika çıkış tarihi) indirebilecekler. Bu pakette Komutan Shepard’a insanlığı kurtarma görevinde yardımcı olacak, kiralık asker Zaeed de bulunuyor.

Oyun çıktıktan sonra BioWare Mass Effect evreninde yeni bir taşıt olan Hammerhead’i içeren bir başka DLC paketi daha yayınlayacak. Bu çevik hover tank zorlu arazilerde daha rahat hareket edebilecek ve savaşlarda ustaca manevralar yapabilecek – galaksideki birbirinden zorlu ortamlarda ilerlemek zorunda kalacak oyuncular için büyük bir ihtiyaç. BioWare bu yeni taşıtın yanı sıra yeni görevler ve kalkanları geliştiren Cerberus Assaulst Armor ve M-22 Eviscerator Shotgun gibi benzersiz oyun içi eşyaları da sunacak.

Mass Effect üçlemesi tehlikeli uzaylı yaşamı ve gizemli, keşfedilmemiş gezegenlerle dolu devasa bir evrende geçen, epik bir bilim kurgu macerasıdır. Mass Effect 2’de oyuncular kahraman Komutan Shepard rolünde galaksinin en tehlikeli ajanlarıyla birlikte, intihar olarak görülen çok zorlu bir göreve çıkacak. Oyun size heyecanlı çatışmaları, zengin ve fütüristik hikayesi, göz alıcı uzay keşifleri ve duygusal olarak yakınlık kuracağınız karakterleriyle eşi benzeri olmayan sinematik bir deneyim sunacak.

Mass Effect 2 Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PC için Kuzey Amerika’da 26 Ocak 2010, Avrupa’da ise 29 Ocak 2010’da piyasada olacak. Oyun ESRB tarafından ‘M’ (Yetişkin) ve PEGI tarafından “18+” ile derecelendirilmiştir. Geliştirme ekibinden haberler için bizi https://twitter.com/masseffect2 Twitter adresinden takip edebilir veya oyunun https://masseffect.bioware.com/ adresindeki resmi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.



Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 11:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bioware, Cerberus Ağı'nı duyurdu
İlginizi Çekebilir