BioWare: İpler her zaman bizim elimizde oldu!

Murat Halilbeyoğlu 4.10.2011 - 10:54
Meğer Electronic Arts kuru sıkıymış
BioWare firması EA tarafından satın alınmış olabilir ancak sanmayın ki patron o.

Eurogamer ile yaptığı röportajda firmanın kurucularından Greg Zeschuk "Bizim hala büyük bir imtiyazımız, bir özerkliğimiz mevcut" diyor.

"Kimse bize zorla birşey yaptırmıyor veya emir vermiyor. Kararları biz veriyoruz. Verileri biz alıyoruz."

Zeschuk, firmanın EA'ya cevap vermek zorunda olduğu iddiasının doğruluk ile uzaktan yakından alakasız olduğunu belirtirken Ray Muzyka'da firmanın önceliğinin kendisini ve hayranlarını memnun etmek olduğunu belirtti.

Muzyka "Çıkarttığımız oyunların içeriğinden ve kalitesinden biz sorumluyuz, dolayısı ile hayranlarımızdan aldığımız geri bildirimleri ciddiye almak zorundayız. Elbette bunları anlayışla da karşılamalıyız ki bu şekilde bir sonraki oyunu çok daha iyi yapalım" dedi.

BioWare: İpler her zaman bizim elimizde oldu!
"Bir sonraki oyununuz ne kadar iyi olursa siz de o kadar iyi bir firma olursunuz, biz hep böyle düşündük. Hayranlarımız için eğlenceli tecrübeler oluşturmaya çalıştık. Hayranlarımız bizim en kilit yapı taşımız ve onların beklentilerini karşılamak zorundayız."

Öte yandan ikili, EA'nın, BioWare oyunları söz konusu olunca yeşil ışık yakmak zorunda olduklarından da bahsetti.

"Bu biraz 'Ne yani Mass Effect 3'e yeşil ışık yakmayacak mısınız? Gerçekten mi?' tarzında bir durum oluyor. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır."
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 23:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
BioWare: İpler her zaman bizim elimizde oldu!
İlginizi Çekebilir