BioWare: Mass Effect 3 en iyi oyunumuz

Murat Sağlam 2.06.2011 - 15:02
E3'te ortaya çıkacak demodan çok memnunlar
BioWare önümüzdeki hafta içerisinde E3 fuarında açığa çıkaracakları Mass Effect serisinin son halkası Mass Effect 3'ün demosundan oldukça memnun görünüyor. Hatta işi biraz daha ileri götürerek, en iyi oyunları olacağını söyleyen BioWare, serinin sevenlerini heyecanlandırmayı başardı.

BioWare: Mass Effect 3 en iyi oyunumuz
Oyunun tasarımcılarından Christina Norman, Mass Effect 3'ün demosunu "gelmiş geçmiş en iyi demomuz, en iyi oyunumuz" diyerek taçlandırmış. Twitter'dan yazdığı mesajda, " Bugün Mass Effect 3'ün E3 demosunu gördüm... Aman tanrım, aklımda hiç şüphe yok ki bu bizim en iyi oyunumuz olmuş." diyerek ne kadar memnun olduğunu belirtti.

Ayrıca baş yapımcı Casey Hudson'da Twitter'ından " Söylemem gerekiyor ki, SW: KOTOR'un E3 demosunu hazırlamak "casual" zorluktaydı. Mass Effect 1 ve 2 ise "normal" diyebilirim. Fakat bu E3'te Mass Effect 3'ün demosu için ancak "insanity" demem gerekiyor." diyerek nasıl bir oyunun bizleri beklediğini özetlemiş oluyor aslında.

Mass Effect 3, "daha insani, gerçekçi ve daha fazla etkileşim" vaatleriyle 2012 yılının ilk aylarında PlayStation 3, PC ve Xbox 360 platformlarında bizlerle olacak.
Yorumlar 54
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 06:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
BioWare: Mass Effect 3 en iyi oyunumuz
İlginizi Çekebilir