BioWare Montreal ve Motive Studios birleşiyor

Furkan Güler 1.08.2017 - 13:14
Mass Effect: Andromeda ve Star Wars: Battlefront II'nin geliştiricisi artık bir arada çalışacak.
Electronic Arts'ın son Mass Effect'i emanet ettiği stüdyo BioWare Montreal, Motive Studios ile birleşme kararı aldı. BioWare Montreal ile bu durum hakkında uzun süredir görüştüğünü belirten EA Games'in CFO'su Blake Jorgensen, her birlikte yeni bir stüdyo kuracaklarını belirtti.

Star Wars: Battlefront II'nin geliştiricisi Motive Studios ile birleştikten sonra yaklaşık 100 yeni oyun geliştiricisini işe alarak daha kapsamlı bir ekip kurmak isteyen EA Games, daha kaliteli IP'ler ile oyuncuların kaşısına çıkmak istiyor. Assasin's Creed serisinin eski tepe geliştiricilerinden Jade Raymon'ın başında olduğu yeni stüdyonun, büyük ihtimal ile Star Wars oyunları üzerinde çalışacağı söyleniyor.

BioWare Montreal ve Motive Studios birleşiyor
Anthem projesini tamamen asıl BioWare'e devretmek istediğini açıklayan EA Games, görünüşe göre Mass Effect: Andromeda'dan sonra BioWare Montreal ekibine pek fazla güvenmiyor. Diğer bir yandan bu haberden sonra Mass Effect: Andromeda için beklenen hikaye bazlı indirilebilir içeriğin akıbeti ise şimdilik belli değil. Ancak Andromeda'nın satış başarısını göz önüne aldığımızda, oyun için hikaye bazlı bir indirilebilir içeriğin geleceğini beklemek hevesleri kırabilir.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2017 20:11
Çöp + çöp=cöp
Kalan Karakter: 300 Gönder
BioWare Montreal ve Motive Studios birleşiyor
İlginizi Çekebilir