BioWare, Old Republic'teki Flashpoint'leri anlattı

Murat Halilbeyoğlu 31.01.2011 - 11:15
Dungeon ve Instance mantığına yeni bir düzen mi geliyor?
Bioware bu sene içinde çıkartacağı MMO oyunu Star Wars: Old Republic'te Flashpoint'lerin nasıl çalışacağı hakkında bir açıklama yaptı.

Flashpoint dediğimiz şey diğer MMO oyunlarındaki dungeon veya instance'lara benzetilebilir ancak sadece mantıken. Nitekim SWTOR'daki Flashpointler'in her birisinin bir hikâyesi olacak. Flashpoint'ler sadece karşınıza çıkan düşmanı öldürmekten ibaret olmayacak, arada bazı zorlu kararlar almak zorunda kalacaksınız. Kısacası Flashpoint'leri SWTOR içerisindeki ufak KOTOR oyunları gibi düşünebilirsiniz. Elbette NPC'ler yerine dostlarınızla oynadığınız bir KOTOR.

BioWare, Old Republic'teki Flashpoint'leri anlattı
Yapımcılar Flashpoint'lerdeki hikayelerin heyecanlı olacağının ve bu hikaye sırasında alınması gereken zorlu kararlar olacağının üzerinde duruyor.

Grubunuzun yapacağı tüm seçimler hikâyenin devamı, çıkacak düşmanlar ve zorluklar üzerinde büyük etki gösterecek. Ancak bütün bu zorluklara katlandığınıza değecek, nitekim Flashpoint'lerin sonunda alacağınız ödül çok büyük olacak.

Aşağıda yayınladığımız video doğrudan SWTOR'un sitesinden alındı ve Taral V gezegeninde geçiyor. Taral V aslında çok gizli bir İmparatorluk hapishanesi ve bünyesinde çok büyük bir Jedi ustasını barındırıyor. Bu mahkumu kurtarmak için bir Cumhuriyet saldırı ekibi hapishaneye girmeli ve hapishanenin alt kısımlarında saklı eski bir bilgisayara giriş yapmalılar.

Açıkçası normal instance'lar veya dungeon'lardan daha zevkli gözüküyor. Videoda da gördüğünüz gibi içerisinde birçok diyalog bulunan bölümler olacak Flashpoint'ler, ancak gerçeği ancak oyun çıktığı zaman görebileceğiz elbette.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 04:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
BioWare, Old Republic'teki Flashpoint'leri anlattı
İlginizi Çekebilir